Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Містер і місіс Сміт

Містер і місіс Сміт

Mr. & Mrs. Smith
7.0
18+
    Двоє незнайомців отримують роботу у секретному шпигунському підрозділі, який пропонує новачкам розкішне життя, включаючи пригоди, фінансове забезпечення та гарний особняк у Нью-Йорку. Єдина заковика — незнайомцям належить стати подружньою парою, видаючи себе за містера Джона Сміта та місіс Джейн Сміт. Незабаром Джон і Джейн приступають до виконання дуже ризикованої місії під прикриттям, попутно намагаючись налагодити стосунки між собою. Секретна діяльність пари остаточно виходить з-під контролю, коли вони починають відчувати справжні почуття одне до одного...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Містер і місіс Сміт» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +67 163

    Відгуки (8)
    1. IzumiCurtis
      IzumiCurtis Гість 13 вересня 2024 23:15
      Мені серіал зайшов, можу зрозуміти когось хто очікував типового бойовичка 2000-х як з Джолі і Пітом і кому не сподобалось, але як на мене це набагато цікавіший серіал, який за основу взяв тільки троп з парою шпигунів. Проєкт унікальний і незвичний, напевно ідея рекламувати його як дотичний до фільму була хибною, якби автори одразу подавали проєкт як окремий продукт, який надихався темою, а не як нове прочитання старої історії, у глядачів не було б хибних очікувань. Загалом перша серія інтригує, обидвоє акторів в своїх ролях гармонійні, гумор незвичний спокійний і його тут мало, у серіалу є свій шарм, шкода що автори самі не вірили в своє творіння і довелось затягувати людей рекламою на ностальгії за часами "коли все було простіше".
    2. pangena
      pangena Новачок 26 липня 2024 21:34
      Серіал просто ніякий. Осилив три серії і зрозумів, що не варто витрачати час.
    3. Гість Ярослава
      Гість Ярослава Гість 24 липня 2024 17:13
      По-перше, не чекайте що це буде як кіно з Джолі і Пітом!!! Це інше. Це класний, сучасний проект. Дуже стильна картинка і музика. Так, на початку відчувається повільним, або навіть меланхолічним, але це зроблено для того щоб ми ознайомилися з героями і зрозуміли правила цього світу. Круті сюжетні ідеї та повороти (особливо остання серія) Головні герої просто супер дуже фактурні, за ними цікаво спостерігати. Також було приємно побачити досить відомих акторів в епізодичних ролях.
      Обов'язково дивіться цей серіал, він дійсно вартий! Чекаю з нетерпінням продовження))))
    4. Кріс і Ігор
      Кріс і Ігор Гість 25 березня 2024 02:28
      Серіал повне фіаско! Розрахований на 13річних підлітків, логіки — 0, сценарій — суцільний провал. Нікому не радимо витрачати час, вимкнули на другій серії. Краще гляньте оригінальний фільм ще раз. З цікавого тут був лише трейлер. НЕ ДИВІТЬСЯ, ЦЕ СМІТТЯ.
    5. kavomanka
      kavomanka Новачок 4 березня 2024 13:31
      Початок інтригуючий як і назва. Але далі то якесь мило про проблеми подружньої пари та спроби їх вирішення. І все це приправлене недолугими жартами.