Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Бджоляр

Бджоляр

The Beekeeper
6.4
18+
    Адам Клей, колишній секретний агент таємної організації під назвою «Бджолярі», живе на невеликій фермі в Массачусетсі, що належить літній вчительці на пенсії Елоїзі Паркер, де допомагає їй по господарству та розводить бджіл. Одного разу жінка стає жертвою інтернет-шахраїв і втрачає 2 мільйони доларів, що спонукає її накласти на себе руки. Оскільки поліція виявляється безсилою, Адам бере правосуддя в свої руки, безжально вбиваючи одного за іншим членів банди шахраїв, маючи намір дістатися до самої верхівки. Тим часом агент ФБР Верона Паркер, дочка покійної Елоїзи, прагне зупинити кровопролиття.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Бджоляр» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +2271 3073

    Відгуки (45)
    1. Гість Віктор
      Гість Віктор Гість 31 серпня 2024 19:02
      З кожним роком фільми стають все гірші і гірші.
      Один Стетхем виглядає норм, все решта якийсь дитячий фільм. Агенти фбр це якісь аніматори любителі.
      На разок піде, не більше.
    2. Гість Олександр
      Гість Олександр Гість 15 червня 2024 22:34
      Фільм непоганий. Стетхем, як завжди на висоті. Але фільм на один раз, немає того запалу та інтриги, як, наприклад, у бойовиках 80-х 90-х, початку 2000-х років.
    3. Гість Євген
      Гість Євген Гість 23 травня 2024 16:51
      Дивно дивитись як всі розлітаються від одного погляду. Мені не зайшов. Подібний на китайський фільм 80-х років. Тільки не "літали" актори, якщо ви розумієте за що я...
    4. Ромма
      Ромма Гість 18 травня 2024 03:51
      Стетхем старіє, це правда. Але він завжди неперевершений. Сам фільм ок, ідея цікава. Я б сказав що фактичну ситуацію тепер відтворює, але чомусь наших злочинців ніхто так не карає.
    5. NataliKa
      NataliKa Гість 2 травня 2024 17:41
      Фільм непоганий, на 3,5 із 5. Один раз можна глянути. Класичний бойовик, у якому герой всіх мутузить, а в нього жодна з 6000 куль не влучила. Нагадав чимось першу частину "Джона Уіка". Звісно, Стетхем вже не той. Немає в фільмі тієї елегантності як у "Перевізнику" чи "Механіку". Деякі персонажі, як от друга бджолярка чи здоровань наприкінці фільму, якісь карикатурні. Ідея хороша, адже "чорні колцентри та ботоферми — це справжня проблема зараз. Мабуть і в США дуже дошкуляють, якщо вони поклали це в основу фільму.