Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Вонка

Вонка

Wonka
7.0
7+
    Мріючи відкрити власний шоколадний магазин, Віллі Вонка приїжджає у велике місто, готовий підкорити місцевих жителів своїм вишуканим шоколадом. Однак у перший же день у мегаполісі Віллі втрачає особисті заощадження і виявляється по вуха в боргах перед брехливою та підлою прачкою — місіс Скруббіт. Вимушений відпрацьовувати борг у пральні самообслуговування, Вонка зустрічає нових друзів і раптово знаходить спосіб втілити заповітні мрії в реальність. Але спершу йому доведеться перехитрити жадібних шоколатьє і начальника місцевої поліції...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Вонка» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +4746 5642

    Відгуки (27)
    1. Тетяна-Т
      Тетяна-Т Новачок 14 вересня 2024 01:19
      Чудовий фільм. Починала дивитись ні на що особливо, не сподіваючись. Але отримала задоволення. Акторська гра, сценарій, атмосфера, український дубляж — все бездоганно.
    2. Гість Нік
      Гість Нік Гість 13 вересня 2024 20:37
      Чудово, яскраво, казково, атмосферно ... В цей час дуже потрібен цей світ казки та оптимізму. Щиро вдячна за українську озвучку - можна було б вказати прізвища акторів.
    3. Olena
      Olena Гість 28 липня 2024 17:08
      Чудово, яскраво, казково, атмосферно ... В цей час дуже потрібен цей світ казки та оптимізму. Щиро вдячна за українську озвучку - можна було б вказати прізвища акторів.
    4. Ivanna0807
      Ivanna0807 Новачок 25 червня 2024 21:56
      Неочікувано сподобалось. Хоча дуже не люблю мюзикли, тут пісеньки сприймалися терпимо)
      Сюжет і загальна картинка хороша. Дітям дуже сподобалося.
    5. мксим
      мксим Гість 6 травня 2024 14:26
      До перегляду даного мюзиклу, а щиро думала, що їх ненавиджу, але цей фільм - щось. Погоджуюсь з усіма коментаторами цілком і повністю: фільм однозначно вартий вашої уваги. Звісно він не без притаманних даному жанру кліше, очікуваних поворотів, але ця ритмічність, доброта стрічки, звісно шикарний український переклад та синхронування, красивенний візуальний ряд, я впевнена, більшість просто не зможуть залишити байдужими.
      Звісно, очікувалось більше прив'язки до культового Деппівського Вонки, якісь особистісні відсилки, фішечки, передання манер..., проте все одно дана стрічка, та її герої цілком самостійні і круті. Кароче, я в захваті, дивіться :))