Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Наполеон

Наполеон

Napoleon
6.4
18+
    Історія стрімкого і безжального сходження Наполеона Бонапарта до титулу імператора, що розглядається через призму його захоплюючих і часто мінливих стосунків із дружиною та єдиною справжньою любов'ю — Жозефіною.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Наполеон» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +479 751

    Відгуки (28)
    1. Wundersex
      Wundersex Постоялець 29 серпня 2024 01:14
      Рідлі Скотт — талановитий «кондитер». Це просто «Наполеон» не встиг за 2,5 години хронометражу просочитися заварним кремом і тим самим розкрити всю палітру смаків.

      Оцінка: 6 з 10
    2. Гість Аліна
      Гість Аліна Гість 1 червня 2024 10:52
      Як що бажаєте легкої прогулянки зі спецефектами, то вам не сюди. Фільм для любителів історії, поціновувачів справжнього і глибинного. Я вважаю, що Ріпплі на висоті. Атмосферу передано бездоганно, наче поринаєшся у ті часи і вітчуваєшь всю гамму настроїв і буденності того часу! Фільм змушує замислитися!
    3. Lolek
      Lolek Частий відвідувач 27 березня 2024 01:45
      Шкода, шкода Рідлі Скотта, адже фільм посередній. Можливо на великому екрані деякі сцени вражаючі, але для поціновувачів біографічно-історичних стрічок лажа повна)))
    4. deathzetk
      deathzetk Новачок 16 лютого 2024 01:11
      Непоганий фільм. Знято теж дуже непогано. Х.Фенікс чудово зіграв, але дійсно могли б з гримом якось попрацювати, бо висвітлюються спочатку події коли Наполеону було 30-35, а потім вже під 50, а актор увесь час одного віку.
    5. Oleg
      Oleg Гість 3 лютого 2024 16:40
      Фільм дуже сподобався, часи Великої Франції, геніального полководя Наполеона, особливого задоволення отримав епізод розбиття раша армії, бажаю Франції згадати своє велике минуле та стати знову Grand France.