Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Дочка болотного короля

Дочка болотного короля

The Marsh King's Daughter
5.9
16+
    Дванадцять років Гелена прожила в ізоляції під наглядом батька-тирана та вбивці, відомого під прізвиськом «Болотний король». І тільки, коли його запроторили за ґрати, дівчинка нарешті почала жити нормальним життям. Тепер вона має нову родину, яка нічого не знає про її загадкове минуле. Все змінюється, коли через багато років «Болотний король» тікає з в'язниці, змушуючи Гелену допомагати поліції зловити легендарного злочинця, щоб захистити близьких від небезпеки. Але для цього їй доведеться використати всі навички, яким її навчив жорстокий батько...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Дочка болотного короля» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +296 414

    Відгуки (8)
    1. Cкорпіонша
      Cкорпіонша Гість 3 вересня 2024 22:05
      Це - хороше якісне кіно з добрим музичним наповненням і прекрасною акторською грою. Актори не так, щоб невідомі - Гіл Бірмінгем грав у багатьох картинах, зокрема в "Йєллоунстоуні", а Дейзі Рідлі - одна з головних героїнь у франшизі "Зоряні війни". Мене цей фільм не перевтомив напругою (як і ДТЕК з їх химерними графіками) і залишив легкий приємний післясмак. Може, шарму додала передня історія драми...

      Оцінка занижена і несправедливо опускає вниз рейтинг насправді непоганого кіно. Я б залюбки глянула його раніше.

      Раджу тим, хто любить про природу, інтровертність, виживання, нечасті, але доречні монологи, про сім'ю і про її темне віддзеркалення.
    2. Гість Кирило
      Гість Кирило Гість 26 липня 2024 00:41
      Перша половина фільму може здатися дещо затягнутою, але в цілому знято добре.
      І навіть є над чим подумати, присутня певна тонка філософія.
      Можливо, не вистачає якоїсь цікавішої таємниці (адже категорія детектив), тому мені здалося, що в першу чергу це драма, а вже потім все решта.
    3. alionatimasolia
      alionatimasolia Частий відвідувач 21 червня 2024 18:44
      Інтригуюча картина. Мені зайшла чудово.
      [s]Навики зі страшного дитинства справді врятували життя героїні та її сім'ї.[/s]
      Мені було цікаво, іноді подих перехоплювало, особливо в кінці фільму.
      Спасибі.
    4. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 16 червня 2024 02:23
      Прочитавши попередній відгук безліч раз відмовлялась від перегляду, а дарма. Фільм вражаючий, цікавий, напружений. Як писав один з коментаторів цікаво що без дуже відомих акторів вдався дуже непоганий фільм.
      Ічторія яка тут розкрита є не новою у кіноматографі, є страшною, але тут більш розкритий психологійний аспект, вплив на людину середовища в якому вона росте. Рекомендую до перегляду
    5. Шалена білка
      Шалена білка Гість 3 лютого 2024 21:51
      Ходила в кіно на цей фільм, таке нудятина. Чесно кажучи, я люблю фільми де хоча б не під наркотою знімали. Читаю відгуки і думаю, що може у мене щось не так. Бо мені не сподобався взагалі. Навіть пішла з кіно 2й раз в житті. Бо 1 годину витримала. більше не захотіла витрачати свій час.