Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Залишені

Залишені

The Holdovers
7.9
18+
    1970 рік. Ніхто не любить викладача академії Бартона Пола Ганема, адже учнів, колег та директора дратує його зарозумілість. Не маючи родини та планів на Різдво, Пол вирішує залишитися в навчальному закладі, щоб доглядати школярів, які не поїхали додому. Незабаром у школі залишається лише один студент — проблемний хлопець на ім'я Ангус. До Пола та Ангуса приєднується Мері, що працює кухарем, чий син зник безвісти у В'єтнамі. Ці три абсолютно різні людини, які переживають складний життєвий період, стають незвичайною різдвяною компанією, що стикається з веселими пригодами під час зимових канікул.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Залишені» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +571 619

    Відгуки (14)
    1. Blekota
      Blekota Частий відвідувач 7 липня 2024 21:51
      раджу! раджу! раджу! тут прекрасно все: атмосфера, акторська гра, сюжет, режисерська робота! ви отримаєте задоволення від перегляду однозначно!
    2. olgazulfiya
      olgazulfiya Новачок 16 березня 2024 22:47
      Хороший, теплий фільм. Про людей, їх стосунки, про дружбу і довіру.
    3. Гість Юрій
      Гість Юрій Гість 9 лютого 2024 19:06
      Фільм чудовий. Іноді смішний, іноді сумний, але цікавий і дуже людяний. Раджу до перегляду. Дубляжу окремий респект.
    4. Tikitavi
      Tikitavi Новачок 27 січня 2024 01:47
      Душевний фільм, атмосферний, як ніби на 1 січня: трохи суму, трохи болю, трохи добра. Виконавець головної ролі - просто золото. Самотній людині буде хотітися поплакати.
    5. Geograf
      Geograf Постоялець 16 січня 2024 17:59
      Фільм на 8, хоча спочатку здався нецікавим та нудним, але кінцівка все вирішила! Фільм про справжні людські цінності, щиру любов та відданість, дуже душевний! Мої рекомендації!