Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Ілюзія безпеки

Ілюзія безпеки

Leave the World Behind
6.4
18+
    Аманда Сендфорд та її чоловік Клей беруть своїх дітей Арчі та Роуз у незаплановану відпустку, яку вони проведуть у розкішному будинку на Лонг-Айленді. Спонтанний відпочинок виходить з-під контролю, коли відключаються інтернет та мобільний зв'язок, а всі сучасні пристрої перестають працювати та починають відбуватися дивні речі. У радіопередачі, що переривається, миготить інформація про таємничу кібератаку, в Нью-Йорку повністю відключилася електрика, а у сім'ї Сендфордів немає іншого виходу, крім як звернутися за допомогою до Біллі, що володіє навичками виживання в екстремальних умовах...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Ілюзія безпеки» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +479 1417

    Відгуки (52)
    1. Nik Koz
      Nik Koz Постоялець 30 серпня 2024 05:01
      Гарна пропаганда з адекватними посилами для населення у США і не тільки, однак бачу чималій кількості народу чомусь не зайшов даний фільм у США, бачу вони викупили, що це пропаганда:))))
    2. Гість Yulia
      Гість Yulia Гість 29 липня 2024 10:08
      Неймовірний фільм! Примушує думати. Перегукується з українським сьогоденням: тригерять звуки сирен, почуття розгубленості, безвиході, втрата безпеки. Прекрасна гра акторів, візуально красиво знято. Отримала надзвичайне задоволення переглядаючи цей фільм!
    3. Гість Марина
      Гість Марина Гість 18 липня 2024 01:54
      Дуже перегукується з нинішніми подіями! Рекомендую глянути. Заставляє задуматися, моментами аж мурахи по шкірі йшли... Взагалі не жалкую, що глянула. І кінець, на мою думку, дуже навіть і нормальний, нетривіальний, в стилі Нетфлікс.
    4. Izbenkof
      Izbenkof Частий відвідувач 22 травня 2024 11:44
      Фільм ні про що. В залежності від інформаційної кульки в якій знаходиться людина, кожен придумайте самі собі головну ідею фільму.
      1. Nik Koz
        Nik Koz Постоялець 30 серпня 2024 05:02
        Це фільм пропаганда для осмислення можливостей, я б сказав доволі якісно зняти із цікавим не завершеним сюжетом для переосмислення.
    5. Гість марія
      Гість марія Гість 4 травня 2024 00:04
      надзвичайно тупе, довге і туге кіно. я просто мотала, бо було цікаво, що ж в біса сталось, але прям сісти і дивитись - то неможливо. і актори такі, що могли б і врятувати фільм. але навіть вони грають паршиво і якось ніби не на своєму місці. фую дивитись тільки з перемоткою.