Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Хроніки кращих часів

Хроніки кращих часів

Krøniken
7.3
    Дія відбувається 1949 року. Молода Іда Норреґор їде з Ютландії, щоб навчатися у Копенгагені. Там вона вступає у вечірню школу та працює секретарем на радіозаводі. Син режисера Ерік Нільсен починає закохуватися у героїню, а сестра останнього ледве не стала жертвою сексуального насильства з боку нареченого.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Хроніки кращих часів» 1, 2, 3, 4 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +89 105

    Відгуки (4)
    1. Гість Oksi
      Гість Oksi Гість 14 серпня 2024 11:34
      Приємно дивитися серіал, небанальні й непередбачені повороти, порівнюючи з американськими серіалами, гарні екстер'єри інтер'єри, костюми та самі актори, лише головна героїня трішки виглядає старшою від персонажу і це важко дається усвідомити.
    2. Гість Леся
      Гість Леся Гість 3 березня 2024 15:20
      Спочатку серіал цікавий, особливо приваблює показ життя людей на фоні історичних змін. Але з серії 4 (не буду казати, що відбулося) головну героїню як підмінили. Всі її вчинки, погляди стають ніякі. Серіал стає звичайною мелодрамою.
    3. Світала
      Світала Гість 8 лютого 2024 19:23
      З задоволенням подивилася цей серіал. Маю приємні враження. Вперше дивилася продукцію Данії. Вважаю, що не дарма витратила час.
    4. Гість Ліна
      Гість Ліна Гість 1 січня 2024 12:54
      Чудовий серіал!
      Епоха, цікавий сюжет, гра акторів, інтер'єри. Раджу до перегляду!