Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Сутінкова зона
1 серія з 29

Сутінкова зона

The Twilight Zone
9.1
16+
    «Сутінкова зона» — зовсім новий вимір, що знаходиться за межею уяви, куди потрапляє людина після того, як стикається з неймовірно жахливими, паранормальними та сюрреалістичними подіями, які не піддаються раціональному поясненню. Телесеріал є антологією з містичних, науково-фантастичних та фентезійних історій у форматі коротких епізодів, заснованих на творах Франца Кафки, де ключовою особливістю є культивування позамежних відчуттів безвиході, тривоги та страху.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Сутінкова зона» / «Зона сутінків» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +111 119

    Відгуки (2)
    1. Гість Dana
      Гість Dana Гість 10 грудня 2023 17:37
      Епізод із гремліном на крилі літака у нічному небі під час шторму - певно, найяскравіший серед усіх, що асоціюється з сутінками. Врізався у пам'ять, коли серіал досить давно ішов на телебаченні. Проте цей епізод так і не вдалося тоді подивитися: раптово зникло світло, хоч було й так лячно) Відтоді розшукувала його українською, і тепер чекатиму тут.
      Вдячна авторам цього ресурсу за Сутінкову зону, що вона тепер доступна
    2. DmytroH
      DmytroH Постоялець 7 грудня 2023 01:21
      Це абсолютно геніально, як внутрішній зміст, над яким варто подумати, а також сама форма виражена в цьому стилі режисури. Прекрасний серіал.