Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Вбивця

Вбивця

The Killer
6.7
18+
    Прибувши для виконання завдання до Парижа, самотній і методичний убивця чекає на прибуття його цілі до сусідньої квартири. Проте робота в Парижі обертається болісною невдачею, коли злочинець втрачає єдиний шанс на фатальний постріл і змушений тікати, щоб сховатись у своєму будинку в Домініканській Республіці. Вдома він дізнається, що його дівчина Магдала була жорстоко побита людьми, які бажають помститися йому. Доведений до люті й озброєний до зубів, він вирушає на пошуки злочинців, які напали на його кохану.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Вбивця» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +403 605

    Відгуки (11)
    1. Гість Віталій
      Гість Віталій Гість 14 липня 2024 15:26
      Це практично ідеальна екранізація хітмена, тільки без 47-го.
      От в якому ключі мали б зробити фільм про лисого кіллера, не спішний, серйозний, без зайвої показушності і дурного награного екшена.
      А щодо безпосередньо творіння фінчера, фільм сподобався, але він не для всіх. Як хтось вище написав, якщо зайшли або не зайшли перші 20 хв то відповідно і решта фільму або дуже зайде або буде нудно.
    2. Гість андрій
      Гість андрій Гість 30 червня 2024 22:18
      Задум фільму не ясний. Нагадує "Револьвер", подача під серйозну філософію життя, а по факту нічого цікавого я не почув.
    3. Гість Андрій
      Гість Андрій Гість 3 березня 2024 08:39
      Загалом, цікавий фільм. Без зайвих слів, він як і в житті мабуть, робить свою роботу.! Це не Леон кілер, але це кіно я б подивився ще раз (а це для мене ознака якості). Кінцівка, явно не вийшла.! [s]Треба більше драми і мабуть щоб він не вижив![/s] Але це не Леон!
    4. Супрун
      Супрун Гість 17 лютого 2024 18:52
      Гарно занурює в сцени насильства. В інших бойовиках і фільмах такого жанру жертвам кіллерів не співчуваєш, та і навіть в фільмі Nobody розумієш що гг імба і може все. Тут сценарій написаний не ліниво. Класно занурює в роздуми і психологію гг. І актори норм підібрані, навіть масовки. Дуже якісно =)
    5. Володька
      Володька Гість 14 грудня 2023 22:55
      Ідею не розкрито. Характер головного героя не розкрито. Мотиви не зрозумілі. "Звичайний вівторок кіллера ". Якось так...