Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Оппенгеймер

Оппенгеймер

Oppenheimer
8.3
16+
    У розпал Другої світової війни полковник США Леслі Гровс призначає блискучого фізика-теоретика Роберта Оппенгеймера науковим керівником Манхеттенського проєкту. Вся індустріальна міць та інноваційні технології країни йдуть на те, щоб випередити нацистську Німеччину у створенні зброї масового знищення на основі розщеплення ядра атома. Оппенгеймер проводить успішні випробування першої у світі ядерної бомби, що дозволяє наблизити перемогу у війні. Проте чоловіка мучать докори совісті, оскільки його винахід здатний призвести до знищення всього людства...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Оппенгеймер» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +2011 2659

    Відгуки (53)
    1. Опанаска Михайлівна
      Опанаска Михайлівна Гість 4 серпня 2024 20:31
      Чудовий фільм, дуже гарна постановка та актуальна тема!!! І епілог, що запалений ввесь світ!!! Кілліан Мерфі зіграв дуже проникливо, особливо страждання в його очах після вбивства невинних японців в Херосімі та Нагасакі!!! Ще дуже прикро дивитись на брудні політичні ігри, які діють в усіх урядах, сьогодні підвищують, назавтра знищують... Хороший фільм, хороші артисти, хороший переклад!!! Дякую!!!
    2. Morlock
      Morlock Гість 5 травня 2024 19:40
      Фільм, насправді, сподобався. Але мені він сподобався як фізику, а не як глядачу, та поціновувачу оскароносного кінематографа.
      Дуже багато політичної плутанини, яка так подобається ЦА в країні виробнику цього фільму.
      Мені більше, набагато більше сподобався фільм Fat Man and Little Boy, 1989 року, де все крутилося навкруги саме створення гаджету, а не на вподобаннях Джулиуса Роберта Оппенгеймера.
    3. Гість Таня
      Гість Таня Гість 10 квітня 2024 11:04
      фільм дуже сильний. своєму старшокласнику прийшлося трохи пояснювати, що робив комунізм в США. геній кожного вченого ніколи до кінця не передбачить наслідки свого винаходу. політика - найбільше зло людства.
    4. Орина
      Орина Гість 3 квітня 2024 12:52
      Чудова озвучка. У фільмі акцент не так на особистисть головного героя, як на те, що фашизм та комунізм - споріднені людоненависницькі ідеології, що нищать тих, хто хоч якось здатен думати. Недарма прихильники цих ідей страждають на психічні розлади та змушують страждати інших, як у сучасній росії.
    5. aliya
      aliya Новачок 19 березня 2024 22:35
      Дивилась двічі на великому екрані, і потім ще вдома з близькими. Прекрасний фільм Нолана, сприймається ще більш щемко для українців з огляду на 14 і 22 роки.
      Людство завжди знаходило нові способи самознищення, мотиви на виході ніколи не мають значення.
      Історія людини, трагедія людини, що може стати трагедією народів чи людства. Дуже потужно!
      Не даремно витрачений час, вартує перегляду однозначно, браво команді фільму!