Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Балерина

Балерина

Ballerina
6.2
18+
    Жінка-тілоохоронець Чан Ок-Чжу та балерина Чхве Мін-Хі — найкращі подруги, які проводять багато вільного часу разом. Якось Ок-Чжу несподівано отримує інформацію про те, що її подруга наклала на себе руки, не знайшовши способу втекти від переслідування Чхве Про, який очолює угруповання секс-торговців. У передсмертному посланні, адресованому Ок-Чжу, Мін-Хі повідомляє про причини свого вчинку та просить помститися за її смерть. Відважна жінка збирається використати професійні навички, щоб вистежити та знищити людей, які несуть відповідальність за смерть Мін-Хі...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Балерина» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +94 136

    Відгуки (3)
    1. Неофіта Христина
      Неофіта Христина Гість 11 серпня 2024 22:15
      Не звертайте уваги на коментар ВованЧіка, фільм знятий неймовірно класно. На деяких моментах було таке враження, що дивлюся якісний музичний кліп. Все завдяки незвичному виборі кольорової гами для такого жанру фільму. Карди бійок правдоподібні, але трохи дивує їхня жорстокість, не те щоб вона була лишньою, але для мене як ранимої душі це трохи було too much.(я побачила як в житті виглядає фраза "з'їсти скла").
      Головна героїня постає неймовірно сміливою, яка готова сама самісінька кинутися на табун чоловіків, це не виглядає наївно і пафосно (хіба що трохи, але то не критично). Я захоплювалася її сміливістю і відданістю її дружби.
      Погоджуюся із думкою ВованЧіка про треки, вони справді класні, і однозначно попадуть у мій плейлист.
      Фільм рекомендую, так це не шедевр, але це і не прохідний нудний бойовик.
    2. ВованЧіК
      ВованЧіК Постоялець 5 лютого 2024 20:49
      Задумка не погана, але знято якось, м'яко кажучи не дуже. Переклад взагалі підкачав. Єдине, що порадувало - це треки. Музика дійсно підібрана гарна. Фільм - РАЗОВОГО ПЕРЕГЛЯДУ.
    3. 044
      044 Новачок 3 грудня 2023 18:03
      цікаво, нестандартно.
      мені здається, було б класно, якби 2-а серія була.
      а музика ну дуже сподобалась з фільму!