Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Квартира на двох

Квартира на двох

The Flatshare
7.3
16+
    Розлучившись зі своїм хлопцем, молода журналістка Тіффані, яка працює у невеликому інтернет-виданні, знаходиться у пошуку нової квартири зі співмешканцем, оскільки вона не здатна самостійно оплачувати орендну плату. Незабаром їй вдається знайти квартиру, де живе Леон — медбрат, який працює в нічні зміни в дитячому хоспісі. Чоловік дає згоду ділити квартиру та одне ліжко з новою сусідкою, ось тільки Тіффані спатиме в ній вночі, а Леон — удень. Так починається історія двох незвичайних індивідуальностей, які спільно користуються зручностями маленької, але комфортної квартири.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Квартира на двох» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +485 537

    Відгуки (16)
    1. Гість Іра
      Гість Іра Гість 15 серпня 2024 11:34
      Після книги важкувато сприймати серіал. Штучно вигадані проблемні ситуації, яких не було в книзі. Проте суть зав'язки, розвитку подій і розв'язки однакова. Якщо книга 8/10, то серіал 6/10
    2. Гість Марія
      Гість Марія Гість 21 липня 2024 12:41
      Схожість з книгою відсотків 10. Мат, перекручений сюжет. Мало того, що сюжет перекрутили, так викинули половину і купу всього допридумували. Можливо, як би я не читала книгу, то серіал мене б так не бісив.
    3. Гість Настя
      Гість Настя Гість 3 липня 2024 11:25
      Серіал почала дивитися після прочитання книги, взагалі не сподобався серіал. Раджу прочитати книгу там більше моментів, все так чутливо, переживання, радість. Після книги були більші очікування до серіалу.
    4. Svitlana
      Svitlana Гість 21 лютого 2024 13:16
      Сюжет вартий уваги, але знято нудно. Цікавими були перші дві серії, а чим далі, тим нудніше. Головна героїня дратувала, якась не від світу цього. Ну, і те що переклад переповнений матерними словами, це повний відстій. Я не ханжа, але тут це було взагалі недоречно й виглядає ницо.
    5. Гість Марія
      Гість Марія Гість 13 лютого 2024 22:11
      поясніть, чому у фільмах за книгами часто змінюють якісь деталі, чи взагалі сюжет? ну чому не можна зняти просто геть з книги?
      у моїй голові такий шикарний був серіал, і може цей би мені теж сподобався, якби я їх не порівнювала і не прискіпувалась, що щось не таке, як треба