Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Уроки хімії

Уроки хімії

Lessons in Chemistry
8.2
18+
    Дія розгортається у 1950-х роках. Хімік Елізабет Зотт є одним із найталановитіших співробітників у науково-дослідному інституті, проте має лише рутинні обов'язки, включаючи приготування кави для чоловіків, а власні експерименти вона змушена проводити під покровом ночі. Після звільнення з безперспективної роботи в інституті героїня погоджується стати ведучою кулінарного шоу для домогосподарок, збираючись використати доступ до численної аудиторії, щоб навчати жінок науці.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Уроки хімії» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +2420 2766

    Відгуки (58)
    1. Kardunal
      Kardunal Новачок 28 серпня 2024 14:38
      Ну прям дуже приємний серіал, головне щоб вас «не злякала» перша серія своїм насичення хімічних термінів, далі буде менше))) а більше життя, подій, і ваших переживань за героїв.
      Раджу!
    2. Гість Анна
      Гість Анна Гість 14 серпня 2024 22:37
      Дуже сподобався серіал, цікавий, життєвий, багато філософських моментів, таке відчуття, що буду з часом повертатися до цього серіалу. Можливо хтось скаже, що більше для жінок, але чоловікам також рекомендую до перегляду.
    3. Blackberry
      Blackberry Частий відвідувач 1 серпня 2024 21:46
      Неперевершений серіал. Життєвий, філософський, правдивий, моментами дуже щемливий і чуттєвий. Сюжет зовсім не вигаданий. Вартий уваги. Щиро рекомендую до перегляду. І дякую за українську озвучку. Голоси дуже приємні.
    4. alionatimasolia
      alionatimasolia Частий відвідувач 18 червня 2024 09:17
      Серіал дуже сподобався.
      Просто на одному диханні.
      Життєва історія міс Зот - це про любов, щирість, відвагу і вміння йти проти течії.
      І скільки б не було випробувань - це все уроки, які вчать нас самого життя, вміння вистояти і не потопити самого себе власними думками.
      Не опускати руки, йти далі і приймати зміни - велике уміння, що приходить з досвідом.
      Дякую. Два вечори з серіалом проведені недарма)
    5. Lale
      Lale Новачок 7 червня 2024 12:30
      Серіал мені сподобався. Я навіть плакала час від часу, коли моменти вже дуже щемили. Бачила в коментарях, що хтось читав книгу і думаю, що теж її прочитаю, бо історія і справді чудова, бо в ній є все: і кохання з горем, і жага до життя, до роботи, яка запалює, ненависть і обурливість поведінкою людей, що часто виходить за межі людяності. Мені довподоби як героїня знинюється з впливом людей і обставин, як труднощі роблять її сильнішою, і, прошу зауважити на 50-ті роки, коли жінки були як миле доповнення, для яких вибір лаку доя нігтів є найважчими роздумами за день"