Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Пані Фазілет і її доньки

Пані Фазілет і її доньки

Fazilet Hanim ve Kizlari
6.9
    Серіал є історією однієї сім'ї, яка раніше жила у злиднях, але мріяла про багатство. Глава сімейства Фазілет має двох доньок, і жінка вважає, що мрію про добробут для неї здійснять дівчатка. Звичайно, вона бажає донькам лише щастя, але ніхто не забороняє думати й про свою вигоду. Герої потрапляють у маєток Еймен, де на них може чекати щасливе майбутнє... Або маса проблем, пов'язаних із грошима. Пані Фазілет не розуміє, що, влазячи в життя Хазан та Едже, вона все більше відсторонює від себе дівчат, які й кроку ступити не можуть без схвалення з боку надмірно дбайливої мами...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Пані Фазілет і її доньки» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +484 902

    Відгуки (4)
    1. Гість Наталія
      Гість Наталія Гість 28 липня 2024 11:07
      Мені не вистачило терпіння. Якщо у вас є багато часу, то дивіться. 120 серій на одному місці, депресивний музика, повільна зйомка, все в стилі турецьких серіалів. Ще раз переконалася, що це не для мене. Ще й як виявилося він не закінчений... актори гарні і все.
    2. Гість Яна
      Гість Яна Гість 13 липня 2024 22:13
      Дивлюся цей серіал вже вдруге! Це просто неймовірно! Я б сказала один із найкращих турецьких серіал переглянутих мною. Розвиток відносин просто вражає, сюжетні повороти топ) Усім раджу подивитися!!!
    3. Гість Вікторія
      Гість Вікторія Гість 29 лютого 2024 00:06
      Пані Фазилет та її доньки серіал про те, як за ярликом ідеальної сім'ї ховається безліч таємниць, які показують справжнє обличчя кожного героя. Про те, як життєві обставини змушують робити вчинки про які потім доводиться шкодувати. Про те, як власні амбіції руйнують усе навколо. І про те, що багатство та достаток не завжди є запорукою щастя.
    4. Ledi
      Ledi Гість 27 січня 2024 17:36
      Дуже цікавий серіал про життя турецької сім'ї. З кожною серією все динамічніше розвиваються події. Гарна музика, пейзажі, особливо турецька мова.