Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Падіння дому Ашерів

Падіння дому Ашерів

The Fall of the House of Usher
7.9
18+
    Генеральний директор величезної корумпованої фармацевтичної корпорації Родерік Ашер та його сестра Медлін перетворили сімейний бізнес на імперію багатства, привілеїв та влади. На шляху до успіху вони безжально розправлялися з конкурентами, організовували нелегальні схеми та зробили багато жахливих вчинків. Тепер, коли члени сім'ї починають помирати за таємничих обставин у дивній послідовності, Родерік Ашер запрошує до себе додому слідчого Огюста Дюпена, щоб розповісти правду про жорстоке та кримінальне минуле дому Ашерів.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Падіння дому Ашерів» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +2168 2866

    Відгуки (65)
    1. Гість Катерина
      Гість Катерина Гість 3 липня 2024 01:25
      Серіал непоганий. Але було відчуття по скоріше його додивитися і пошукати щось більш цікаве. Люди які пишуть про непередбачуваний фінал - ви про що? Я вам трохи заздрю) Я сподівалась може хоч в фіналі буде якийсь поворот. Але ні. В цілому дуже рівний по сюжету серіал і з першої серії зрозуміло до чого все іде. Місцями хотілося промотати бо і так все ясно. Особливо зі смертями. За цих ашерів ніяк не переживаєш тому і трохи нудно. Акторська гра на висоті. Раджу серіал від цього ж режисера «Привиди будинку на пагорбі». Він набагато більше зачепив.

      Цей серіал варто подивитись хоча б ради спітчу про лимони ))) ну і щоб задуматись про власні гріхи) а так 6/10
    2. Гість Ален
      Гість Ален Гість 19 червня 2024 10:34
      Шикарний серіал. Дуже вражена. Гарна гра акторів, сюжет, інтелектуальність задуму режисера. Є над чим подумати. От би всі корупціонери, брехливі, продажні багачі закінчували своє життя отак.
    3. Гість Андрій
      Гість Андрій Гість 16 травня 2024 22:01
      Серіал вийшов класний. Кожна серія тримає в напрузі, і в кожній серії на прикінці нас змушують задатись питанням, що ж було далі... Як результат, знаву натискаю на наступну серію. Згоден на рахунок того що перша серія трохи нуднувата, але камон, нас тільки знайомлять з персонажами, дайте серіалу шанс. Після перегляду останньої серії я вам гарантую те саме відчуття, коли після перегляду, вам необхідно просто посідіти в тишіні і обдумати те, що зараз трапилось на екрані.
      [s]Один з моїх улюблених моментів у серіалі, це фінальна промова Меделін, в якій вона показує сучасну проблему продавця та покупця, а саме те, що "попит породжує пропозицію". Також мені здалось що в серіалі є відсилка на 7 смертних гріхів, які проявляються в певниз представників Ашерів, а може мені просто здалось... [/s].
      В цілому я задоволений від перегляду, і отримав від серіалу купу емоцій. Як я вже писав, якщо вам не сподобалась перша серія, просто дайте серіалу шанс.
    4. Гість Катерина
      Гість Катерина Гість 21 квітня 2024 14:43
      Для тих, хто знається на творчості Е.По, буде дуже цікавим режисерська робота та робота сценаристів, які зуміли перенести усі мотиви з творчості Е.По-поета і Е.По-письменника у сучасну епоху. Вийшло цікаво, моторошно і з сенсом.
    5. Nata73
      Nata73 Новачок 8 квітня 2024 11:18
      Дивакуватий серіал... ніби цікавий, напружений - але незрозумілий ...ні фентезі, ні детектив... щось новеньке)