Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Чиста гра

Чиста гра

Fair Play
6.4
18+
    Люк перебуває в романтичних стосунках з Емілі, і пара будує комфортне майбутнє в Нью-Йорку, підтримуючи свій зв'язок за рахунок сильного сексуального потягу та спільних інтересів у світі фінансів. Вони обидва працюють аналітиками у великій фінансовій компанії, якою керує Кемпбелл, вимогливий і нещадний керівник. Одного разу начальник пропонує Емілі підвищення: вона стане менеджером і візьме на себе велику відповідальність. Для Люка підвищення коханої стає неприємною несподіванкою, з якою він намагається примиритися, тоді як Емілі раптово починає усвідомлювати, що її партнер погано справляється з робочими обов'язками та має жахливе інвестиційне чуття.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Чиста гра» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +347 587

    Відгуки (15)
    1. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 1 вересня 2024 02:46
      Робота і стосунки це речі які завжди суперечили, а коли один з партнерів очолює посаду вище іншого, та й ще коли це жінка - пиши пропало. Фільм вартий уваги, він про велику любов, пристрасть, гроші, заздрість нереалізованість і помсту.
      Фінал трохи налякав, але загалом майже задовільнив.
      7,5 з 10
    2. Гість Інна
      Гість Інна Гість 5 липня 2024 17:37
      Пережити щастя та досягнення навіть близьких для деяких випробування.
    3. Гість Koss
      Гість Koss Гість 29 травня 2024 23:54
      Фільм для дорослої аудиторії, доволі непогано знятий, охарактеризувати можна виразом, "від кохання до ненависті один крок". Ну наприклад як варіант є моменти які можна проаналізувати і обговорити після спільного перегляду зі своєю половинкою, як на мене фільм доволі непоганий. Окремо слід виділити дубляж він дуже професійний.
    4. Гість Константин
      Гість Константин Гість 14 квітня 2024 09:27
      фільм треба дивитися однозначно. хто винний в такому фіналі - вирішує кожен для себе сам.
    5. Sophia
      Sophia Постоялець 24 березня 2024 13:29
      Фібі Дайневор мила Дафні з Бріджертонів!
      Слабкий чоловік не здатний змиритися з тим, що жінка може бути розумнішою і успішнішою. Це не трилер і не детектив, але драма. Який же передбачуваний кінець.