Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Маєток з привидами

Маєток з привидами

Haunted Mansion
6.0
13+
    Габбі та її син-підліток Тревіс переїжджають у старовинний маєток у штаті Луїзіана, де готуються розпочати новий розділ у житті. Є лише одна проблема — їхній новий будинок є оселею привидів. Щоб позбутися неприємних постояльців, Габбі звертається за допомогою до Бена — фахівця з паранормальних явищ, який намагається самотужки розгадати таємницю будинку з привидами, проте зазнає невдачі. До нього на допомогу поспішає група ексцентричних експертів, включаючи священника Кента, історика Брюса та медіума Гаррієт. Вони рішуче налаштовані розкрити секрети Грейсі — колишнього власника особняка, щоб очистити будинок від привидів.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Маєток з привидами» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +591 725

    Відгуки (10)
    1. Alesja
      Alesja Новачок 14 вересня 2024 22:26
      Не знаю, мені дуже сподобалося. Це цілком інша історія, ніж була в фільмі 2003 року. Має свій вайб. Хотілося би більше фільмів такого формату, як на нове кіно, то вийшло суперово.
    2. Гість Лілія
      Гість Лілія Гість 6 липня 2024 23:22
      Таке враження що фільм зняли з принципу і так зійде. Пластмасові спецефекти, будинок суцільний зелений екран, жарти примітивні. Атмосферності нуль, ні в яке порівняння з фільмом 2003 року. Але судячи з відгуків і так людям зійшло.
    3. Гість Тетяна
      Гість Тетяна Гість 21 квітня 2024 08:01
      Досить непогано. Прикольна сімейна комедія з елементами жахів та мелодрами. На один раз варто поглянути.
    4. Satiko
      Satiko Постоялець 19 лютого 2024 17:31
      Прикольна сімейна комедія) Знята дуже гарно і приємно. Мені здається, таке діткам дуже сподобається.
    5. Гість Вячеслав
      Гість Вячеслав Гість 17 грудня 2023 11:21
      Маєток з приколами 2003 року з Едді Мерфі був на порядок кращим ніж оця хрінь 2023, я не те що не сміявся я навіть не посміхнувся.