Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Знахар

Знахар

Znachor
7.5
16+
    Колись шановний хірург, який втратив сім'ю та пам'ять, зустрічає людину із забутого минулого й отримує шанс почати все заново.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Знахар» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +394 488

    Відгуки (20)
    1. Гість Олег
      Гість Олег Гість 16 вересня 2024 08:28
      Переглянути варто, але старий фільм більш логічний та динамічний. Тут усе якось затягнуте і фантазійно-еротичне. Гарні костюми, краєвиди та декорації. Тому хто не бачив старий фільм то зайде, а ті хто бачив стануть порівнювати і не завжди порівняння буде на користь нового.
    2. Гість Ігор
      Гість Ігор Гість 12 серпня 2024 00:13
      Вийшла спрощена, дешева версія. Попередня була значно цікавіша, більш емоційна, логічніша, тепліша і чуттєвіша, з кращою грою акторів. Попередню версію переглядав кілька разів, на трьох мовах. Мовою оригіналу найцікавіше. Дану ж версію дійсно не захочеться вдруге переглянути, краще ще раз переглянути версію 1982-ого року, ніж цю.
    3. Гість Наталя
      Гість Наталя Гість 4 серпня 2024 01:13
      Не зачепило зовсім, звичайна халтура. До оригіналу не доросли, режисер не зрозумів про що кіно.
    4. Гість Бася
      Гість Бася Гість 15 березня 2024 21:51
      Фільм викликав різні емоції, у більшості негативні. Екранізації 2023 року не зрівнятись із 1982 роком. Я розчарована, бо на сьогоднішній день є набагато більші можливості для професійних зйомок. А тут на тобі - чуттєва і харизматична гра акторів, розкриття характерів, зв'язність сюжету, доброта протягом всієї лінії фільму - це все відсутнє. Фільм агресивний. Враження, що фільм як намисто - місцями грубий, місцями обірваний, місцями дешевий... одним словом, не моє.
    5. Гість Тарас
      Гість Тарас Гість 7 лютого 2024 21:14
      Класна гра акторів, неперевершений фільм, але ідея старого шедеврального фільма, я думав, що буде тема нова, але уви, а так то варто подивитися, навіть просльозився !