Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Барбі

Барбі

Barbie
6.8
13+
    У казковому Барбіленді проживає безліч впевнених у собі та безтурботних ляльок, які вірять, що роблять людських дівчаток щасливими. У той час як різні версії Барбі займають найважливіші посади: лікарів, юристів, письменників і навіть президента, чоловічі ляльки на ім'я Кен здебільшого просто веселяться і проводять час на пляжі. Одного разу стереотипна Барбі починає переживати екзистенційну кризу, після чого у супроводі Кена вирушає у реальний світ, щоб знайти джерело свого дивного занепокоєння.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Барбі» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +742 1426

    Відгуки (47)
    1. Алан
      Алан Гість 6 липня 2024 21:11
      Здається, фільм про те, що жінки створили собі образ ідеальної жінки, нав'язали його собі, але винні все одно Кени.
    2. Дінара
      Дінара Частий відвідувач 4 травня 2024 13:35
      Фільм не шедевр, але сказати, що невартий уваги я не можу. Хороша ідея і дійсно є речі над якими варто задуматись, але подача настільки крива, що хочеться плакати.
      Під обгортку рівноправ'я знову запхали гру в одні ворота. Весь фільм чоловіків виставляють жахливо. Навіть після ситуації, [s]де Кен розповів Барбі, як погано він себе почуває[/s], я все одно думала про Барбі, а не про нього. Було відчуття, що це саме через те, що не показали жахливі сторони життя чоловіків.
      Фільм скоріше підтвердив, що життя не може бути справедливим.
    3. Daniel
      Daniel Гість 20 квітня 2024 00:43
      Яка дичина. Єдиний момент це коли Кен показав Барбі, як він себе почував. Ідея хороша, але все занадто криво прописано, гіперболізована подача фемінізму та нібито недолугості і безпомічності чоловіків. Знов це пригнічення одне одного під соусом рівноправ'я. Справедливість це повага один до одного, а не пригнічення однієї статі за рахунок іншої.
      Я розраховувала на насичений сюжет де справді глибоко піднімуть тему рівноправ'я (так гіперболізація за сучасними канонами авжеж була очікуваною хоч і не бажаною). Але такої прісної подачі і навіть примітивізму геть не воліла, знала б, не витрачала б на це час!
      Гослінг молодець, як актор. Пісня Айліш теж гарна. Це з позитивного.
    4. aliya
      aliya Новачок 19 березня 2024 22:24
      Посил фільму зрозумілий. Як на мене надто очевидно зрозумілий. Це коли не прекрасна гра і тонкі сюжетні підтексти, що спонукають тебе самому зрозуміти, що це рожевий, а для когось і відтінки пурпуру чи малини, а просто прямо напролом розповідають, що це рожевий.
      Непоганий, але масштабу хайпу не вловила. Пісні і номери кенів - топчик!
    5. Еля
      Еля Гість 11 лютого 2024 12:21
      Фільм заслуговує перегляду однозначно! Є про що подумати та обговорити. Кожен може побачити в фільмі те, що проживає сам у житті і зробити якісь висновки. Звісно що цей фільм не для всіх, але якщо любите розумні та з сенсом (підтекстом) фільми, то рекомендую.