Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Війна світів

Війна світів

War of the Worlds
6.5
18+
    Дія серіалу, заснованого на романі Герберта Веллса, розвивається після виявлення сигналу з іншої галактики, що свідчить про існування позаземного розуму. У наступні дні людство з нетерпінням чекає на контакт з інопланетянами, але незабаром з'ясовується, що наміри у прибульців аж ніяк не дружні. Протягом кількох хвилин загарбникам вдається знищити більшу частину населення планети, а невелика група тих, хто вижив, змушена об'єднатися, щоб протистояти інопланетним істотам у постапокаліптичному світі.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Війна світів» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +292 372

    Відгуки (11)
    1. Elizabethh
      Elizabethh Новачок 11 вересня 2024 19:21
      Серіал не рекомендую. Зря витратила час. Ідея була дуже цікава, я з захопленням дивилась 1 сезон. Однак у другому персонажі ніби стали тупішати. Ще це Саша, ви не уявляєте як він мене дратував. 3 сезон був цікавим і заплутаним, однак кінець ніякий. [s]За 5 хвилин врятували світ, якось сухо. Було до цього багато непотрібних смертей та персонажів.[/s] Ставлю серіалу 5/10
    2. Андрій Хміль
      Андрій Хміль Гість 7 вересня 2024 17:23
      Ну таке собі, бісячі персонажі які роблять багато нелогічних дій. Дивився на 2x, бо ну занадто вже затягнуто.
    3. MrFilm
      MrFilm Гість 7 травня 2024 13:29
      Цікавий, але сильно затягнутий. Ну, зважаючи на те, що це європейський, а не американський серіал можна дивитися. Проте, мені все одно не вистачає динаміки. Як на мене, багато "води".
    4. filman
      filman Новачок 18 квітня 2024 21:19
      Перший сезон реально цікавий, а далі якось все розтягнуто, тому я включив на швідкість два, бо концепція подорожей у часі мені подобається, як і мультивсесвіт, тут це цікаво зроблено, але затягнуто, можна було б зробити 1 сезон на 10 -12 серій з усього що тут є.
    5. Гість Вікторія
      Гість Вікторія Гість 9 березня 2024 13:27
      Доволі цікавий серіал, особливо з третього сезону.
      Коли вже не показують лінію тієї бісячої Емілі. Найбільше вразила квантова заплутаність (можливість реального існування безлічі світів) та жорстокість прибульців. Однозначно рекомендую!