Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Кит

Кит

The Whale
7.6
18+
    Чарлі заробляє на життя викладанням англійської мови онлайн, проте його безтурботні будні псує серйозна проблема зі здоров'ям: він страждає на ожиріння. Соромлячись свого зовнішнього вигляду, чоловік бреше учням про те, що його камера на ноутбуці зламана, ніколи не залишає меж квартири та замовляє доставку їжі. Єдиною людиною, яка час від часу відвідує його, виявляється близька подруга та медсестра Ліз. Коли Чарлі дізнається про те, що його кров'яний тиск підібрався до потенційно небезпечних для життя значень, він відмовляється проходити курс лікування, вирішивши присвятити вільний час спілкуванню зі своєю талановитою, відчуженою та глибоко стурбованою дочкою Еллі...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Кит» 2022 українською мовою онлайн безкоштовно

    +234 304

    Відгуки (17)
    1. Wundersex
      Wundersex Постоялець 21 серпня 2024 14:23
      Фільм сірий, неприємний і давить на емоцію. Головний герой відштовхує своєю слабкістю і жертовністю. А головний посил: важлива не зовнішність, а те що в середині така очевидна, що аж дратує. Але він змушує думати, слідкувати за тим, що їси (не тільки про їжу) і за це йому плюс.

      Оцінка: 7 з 10
    2. Гість Поліна
      Гість Поліна Гість 7 червня 2024 23:54
      Максимально депресивний фільм про людину, яка потрапила в депресію і нічого з тим не робила: не боролася за своє життя, за стосунки з дитиною, а просто склала руці і пливла за течією. Вмерти, в даному випадку, було найдешим рішенням. А от боротися за себе, за стосунки, за майбутнє - надзвичайно складно. Головний герой просто вибісив! Ну не можна так на себе срати!!! Не робіть як головний герой - не нехтуйте психологічною допомогою! Адже психологічне здоров'я - найголовніше що має людина! Здорова психіка - маєш все про що мрієш.
    3. PanKit
      PanKit Новачок 18 січня 2024 21:51
      Гарна стрічка, про опередження, про вибори, про те, що правду не переносять навіть найближчі.
    4. Urij
      Urij Гість 8 грудня 2023 17:52
      Головний актор для мене був другорядний, бо фільми в яких він знімався в молоді роки мене не цікавили (просто не мої). Але ця стрічка дуже сильна! Дякувати Богу, йому не потрібно було так товстіти для ролі. Грим і накладки, які вдягалися біля 4 годин допомогли увійти в образ. Фільм для думаючих.
    5. ratatat
      ratatat Постоялець 1 листопада 2023 23:28
      колись МакКонахью перед тим як знятись в "Даллаському клубі покупців" мав шанс піти у забуття як актор. Він отримував однотипні ролі і пропозицій ставало все менше і менше. Тому він вирішив піти в all in, зіграти роль, де треба стати абсолютно "не таким" - от і маємо генія-актора з геніальним фільмом. Тут те саме: забутий актор повертає собі популярність великою ціною.