Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Без образ

Без образ

No Hard Feelings
6.4
18+
    Медді Баркер, мила жінка з курортного містечка Монток, зіткнулася із серією неприємностей: спочатку вона не сплатила податки за сімейний будинок, успадкований від покійної матері, а потім у неї конфіскували особистий автомобіль. Жінка має всього 90 днів, щоб виплатити необхідну суму, тому Медді відчайдушно намагається знайти підробіток у якості водія Uber, але конфіскація транспортного засобу позбавляє її можливості таксувати. Якось головній героїні на очі потрапляє оголошення, в якому відправник пропонує автомобіль в обмін на «стосунки» з 19-річним юнаком-інтровертом. Після короткої зустрічі з Лердом та Еллісон, які розмістили оголошення для свого сина, Медді погоджується на дивну роботу і вирушає на зустріч із Персі — замкнутим і сором'язливим хлопцем.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Без образ» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +1173 1477

    Відгуки (18)
    1. Гість Варвара
      Гість Варвара Гість 14 квітня 2024 23:30
      Погане кіно. Дивились з чоловіком, нам не сподобалось. Незручні ситуації нв кіні. В сучасних комедіях більше стрьомно за персонажів, ніж сміжно з них. А коли стрьомно то дискомфортне неприємне відчуття.
    2. янат
      янат Гість 24 жовтня 2023 23:46
      10/10 всім рекомендую... дуже чудовий фільм... і реготали, і переживали... сюжет легкий і веселий... гра акторів на рівні... дивитись було легко і приємно... досі посміхаюсь
    3. IHOR S
      IHOR S Частий відвідувач 3 жовтня 2023 22:14
      Не перевантажений сенсами фільм. Досить милий. Подивитись в компанії з дівчиною (для хлопця), або з хлопцем (для дівчини) - саме те, що треба.
    4. Geograf
      Geograf Постоялець 3 жовтня 2023 14:17
      6/10, дивилась заради Лоуренс, дуже здивована, що вона знялась в подібному, хоча на один раз цілком зайде, є декілька смішних моментів, але не більше!
    5. Ireno4ka
      Ireno4ka Постоялець 15 вересня 2023 12:21
      Блін, ну крутий фільм! Не для сімейного перегляду))) Але з друзями переглядати саме те.
      Місцями дивував і було не передбачувано, тому раджу.