Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Покручений метал

Покручений метал

Twisted Metal
7.3
18+
    Дія розгортається в постапокаліптичному майбутньому, де залишки цивілізованого людства ховаються в захищених містах, виселивши на неживі території всіх злочинців. У центрі сюжету знаходиться завжди позитивний Джон Доу, який за кермом свого автомобіля, оснащеного бронею та озброєнням, виконує роль кур'єра, доставляючи важливі вантажі між містами-фортецями. Щоб отримати громадянство в Нью-Сан-Франциско, головний герой погоджується на ризиковану поїздку до Нью-Чикаго, зустрічаючи на своєму шляху безліч ворогів та небезпек, включаючи божевільного клоуна-вбивцю...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Покручений метал» / «Поплавлений метал» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +300 378

    Відгуки (6)
    1. ObjeCritic
      ObjeCritic Новачок 21 серпня 2024 21:12
      Гру не грав, а серіал зацікавив. В середині сезону інтерес дещо ослаб, але загалом переглянув сезон за пару-трійку днів, майже на одному диханні. Гадаю такий серіал мав би мати продовження, сюжетно потенціал є великий, але нажаль бачу статус "завершений".
      Для любителів жанру постапокаліпсис і тих, хто хоче серед жорстких сцен побачити сенс і цінності, раджу до перегляду.
    2. SoVa32
      SoVa32 Новачок 10 серпня 2024 23:57
      один з моїх улюблених. обожнюю постапокалипсис ще й з чорним гумором і жестячком. це шедевр (кінокритики - фапайте на отого що за оскаром весь фільм повз - то ваш рівень. аха-ха). ще й дивиться но одному подиху. шкода що такий короткий.
    3. xan tuan
      xan tuan Гість 13 січня 2024 14:02
      Як я пропустив цей серіальчик !!!??? Дуже нагадує Нація Зед ! Такий же безбашений та веселий ! Постапокаліпсіс, виживання, фанатики, гонки, зброя, приколи і дійсно "покручені" відносини між людьми... Це вже наводить на думки... Дуже колкі фарзи та вчинки: "Мій рот виводив мене з багатьох пікантних ситуацій... Фу..... Ой, я не це мав на увазі..... Але і таке траплялось..." :)))))) Загалом, дуже рекомендую !!! Зразу не зрозумів, що серіал по грі пока не побачив назву англійською та згадав, що була така гра !!! Низький поклін "Плойці" за наше щасливе дитинство! А також компанії "It`s a Sony" )))
    4. Сєрьога
      Сєрьога Гість 22 вересня 2023 13:44
      Дуже чекав і не розчарувався. Це просто свято, саме так і повинна виглядати екранізація цієї гри. Чорний гумор, кров/кишки, тачки, стрілянина. Дуже радує, що в серіалі багацько великодників та різного типу відсилок до поп-культури, комп'ютерних ігр загалом і серії TM зокрема (ну, наприклад, активація нітро в тачці дууууже схожа на комбінацію кнопок, які потрібно натиснути на геймпаді для використання спеціального скіла водія). Короче кажучи, зроблено фанатами для фанатів! Окремі овації за Sweet Tooth — просто незрівнянний!
    5. Гість Микола
      Гість Микола Гість 9 серпня 2023 22:13
      Грав на плейстейшн у Twisted metal.... Чудова адаптація))) Радий що створили адаптацію саме тоді, коли почали робити трешові антиутопії з чорним гумором))) За прейдешніх трендів такого цікавого трешавчику не вийшло б.