Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Джуд

Джуд

Jude
6.9
16+
    Наслідуючи приклад свого шкільного вчителя, муляр Джуд вивчає стародавні мови та мріє про кар'єру університетського викладача. Проте його амбіції натикаються на риф романтичної пристрасті. Спочатку Джуд зазнає невдачі в шлюбі, а потім закохується у свою кузину, яка одружена з його колишнім учителем...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Джуд» 1996 українською мовою онлайн безкоштовно

    +47 51

    Відгуки (3)
    1. Гість Антоніна
      Гість Антоніна Гість 7 лютого 2024 14:32
      Реально фільм спонукає до роздумів… дозволяє побачити справжні почуття, а також показує істинну цінність кохання та життя взагалі. Хоча й події неочікуванно драматичні, але реалістичні. Акторська гра неперевершена.
    2. Cкорпіонша
      Cкорпіонша Гість 11 жовтня 2023 20:31
      Дивіться фільм! Не гортайте, побачивши дату випуску. У даній кінострічці все настільки доладно - костюми, зачіски, антураж, британська плинна музика, - що її майже 30-річна давність не відчувається за сюжетом.
      Сам сюжет плинний.
      І драматичний.
      Під кінець він може навіть шокувати. І ось ти дивишся цю історію, передчуваючи, що фінал має бути неодмінно гарним, бо це ж кіно, мелодрама, зіткана з романтики та віри в перемогу почуттів! Але на фіналі розумієш, що саме таким і могло б бути завершення історії в реальному світі...
      І цим фільм залишає глибокий слід, затримує кліпову свідомість на роздумах про певний фаталізм нашого життя, на тому, як нас змінюють чи ламають випробування.
      У фільмі - відкритий фінал і глядач має право "додивитись" історію так, як хоче для себе сам.
    3. Sophia
      Sophia Постоялець 11 липня 2023 23:59
      Є фільми, які забуваються відразу після перегляду, є такі, що довго ''тримають'' - їх можна переглядати, звертаючи увагу на деталі, а є такі, що заставляють думати ''навколо''. Цей саме такий. Що може зробити оточення навіть із сильними людьми, як суспільство може приректи на нещастя.
      Люди безжальні, особливо в патріархальному суспільстві.
      Дивитися, бо фільм добрий.