Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Близькість

Близькість

Closer
7.2
18+
    Молодий письменник Ден закоханий у стриптизерку Еліс, хоча він не проти закрутити роман із модним фотографом Анною. В той самий час похмурий мачо Ларрі стає бойфрендом Анни, проте зустрічається з Еліс. І ніхто з них не здатний розібратися у своїх почуттях і остаточно визначитися, з ким він хоче залишитися. Відносини всередині любовного чотирикутника поступово розжарюються, кидаючи героїв у вир пристрастей і невблаганно наближаючи їх до парадоксальної розв'язки.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Близькість» 2004 українською мовою онлайн безкоштовно

    +48 78

    Відгуки (3)
    1. HelenUA0116
      HelenUA0116 Новачок 14 липня 2024 09:51
      Дивний фільм - дивні відносини… Кожен обирає свою долю і несе свій хрест. Хтось обирає більш надійних партнерів, хтось все життя не може обрати, хтось кохає, хтось живе за звичкою, у когось не вистачає терпіння все життя сподіватися на взаємність. Ребуси відносин…
    2. Гість Оксана
      Гість Оксана Гість 7 вересня 2023 15:30
      Фільм незвичайний, емоційний. Для тих, у кого поменше соціальних упереджень.
    3. Sophia
      Sophia Постоялець 3 липня 2023 11:45
      Зіркові актори, добра робота усіх. Фільм не для тих, хто любить швидкість, фільм для тих, хто любить споглядання і аналіз, копирсання і співставлення. Красивий фільм.