Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Зимова сплячка

Зимова сплячка

Kis Uykusu
8.0
16+
    Готель «Отелло» в Анатолії. Ним керує імпозантний сивий Айдін, колишній театральний актор, чия слава давно минула. Разом з ним живуть красуня-дружина, яка займається благодійністю, і сестра, що сумує за чоловіком, з яким нещодавно розлучилася. Небувалий снігопад відрізає готель від цивілізації, і він стає притулком для цих трьох людей та декорацією, в якій розігруються сцени їхніх мук...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Зимова сплячка» 2014 українською мовою онлайн безкоштовно

    -8 30

    Відгуки (3)
    1. folush
      folush Новачок 18 липня 2024 08:54
      Чудовий спокійний психологічний фільм. Гарна гра акторів, діалоги у карколомному українському перекладі настільки життєві, що людині за 60 одразу це відчутно. Так, юному і недозрілому важко зрозуміти головного героя, навіть його дружина отямилася тільки на при кінці фільму. Витримка, спокій, мудрість дорослого чоловіка. Та тут замала нагорода - Пальмова гілка. Це не Голлівуд. Тут відчувається французька тонка психологія в поєднанні з турецкою філософіею і професійність режисера Нурі Джелайна. Браво творцям цієї стрічки.
    2. Гість Oleksandr
      Гість Oleksandr Гість 18 липня 2024 04:22
      Фільм вартий перегляду і нагороди. Вся суть в діалогах. Схильним до єкшенів і кріміналу краще не дивитися.
    3. jojhi
      jojhi Постоялець 16 вересня 2023 02:31
      А чи мучається ще та пальма, золоту гілку з якої вручили цьому фільму? Чи вже давно висохла від нудоти і скуки після такої "значної події". Це ж треба витримати, 3:16:45 по мозку перфоратором.