Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Дедлок

Дедлок

Deadloch
7.5
16+
    Дія розгортається у провінційному містечку, розташованому в Австралії. Старший сержант Дульсі Коллінз — жінка-поліцейський, яка намагається дотримуватись балансу між роботою та сімейним життям. Якось їй доручають проведення нового розслідування, коли на пляжі виявляють тіло людини. У міру того, як з'ясовується, що мертвий чоловік — це місцевий футболіст Трент Летем, до розслідування вбивства підключається коп Едді Редкліфф, який має великий досвід. І тепер Едді та Дульсі належить спільно працювати над складною справою, не зважаючи на особисті розбіжності...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Дедлок» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +185 279

    Відгуки (12)
    1. Гість Наталія
      Гість Наталія Гість 18 серпня 2024 11:12
      Мені сподобався. Трохи смішний, але якийсь зворушливий. Кожний з нас має свої слабкості та страхи, може переоцінювати свої навички, або навпаки не вірити в себе. Декотрі одягають різні обличчя щоб захиститися від болю та виснажливого відчуття провини… От саме це мене зачепило у цьому серіалі. Без сумніву рекомендую до перегляду. Й якщо ваші погляди на самоідентифікацію вільні, якщо ви свідомо переконані що всі мають право на своє щастя, то ви отримаєте задоволення від часом комічного та милого серіалу.
    2. Bazhanka
      Bazhanka Гість 29 січня 2024 12:25
      Мені порекомендовали Дедлок, як детективний серіал з чорним гумором. На жаль, під кінець все скотилося у дешеву клоунаду та якийсь трешачок. Наче починав знімати серіал один режисер, а осінні декілька серій вже інший. Думала, що буде схожим на британський серіал No Offense (Без образ), де розслідування ведуть детективи-жінки і присутній чорний гумор, як частина робити поліцейських.
    3. Violet
      Violet Гість 3 грудня 2023 13:12
      Класний серіал, неочікуваний кінець і локація зйомок топ - майже Тасманія.
      Дуже дякую, що переклали українською!
    4. Дейдра
      Дейдра Гість 25 серпня 2023 21:50
      Нереально крутий серіал. Австралійці вміють робити кіно на межі фолу Містер Посередник і тепер Дедлок. Не банальний сюжет, дуже класні актори, чорний гумор, гротеск майже на грані пошлості, але лише на грані, купа проблем сучасного суспільства в цій призмі з комедії, заплутаного детектива і соціальної драми. Надзвичайно цікаво. І ні, австралійська поліція так не виглядає, це гіпербола, прийом такий художній
    5. Sina
      Sina Гість 16 серпня 2023 19:49
      Дуже сподобався серіал. Сюжет закручений і гумор цікавий - на грані, але тонко.

      Головні кторки чудові, просто потрібно їх відчути.