Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Екзорцист Ватикану

Екзорцист Ватикану

The Pope's Exorcist
6.1
18+
    Отець Аморт — неоднозначний священник та досвідчений екзорцист. Якось вдова на ім'я Джулія та її діти — дівчинка-підліток з бунтарським характером Емі та маленький син Генрі — перебираються у велике абатство в Іспанії, яке вони отримали у спадок. Незабаром трапляється біда: демон захоплює тіло та розум Генрі. Єдиною людиною, здатною знищити демона, є священник Аморт, який разом зі своїм менш досвідченим колегою розпочинає ритуал вигнання нечистої сили. Однак їх противником виявляється надзвичайно могутній демон, який здатний дізнаватися про гріхи, вчинені священниками, і вибивати їх із рівноваги...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Екзорцист Ватикану» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +687 935

    Відгуки (17)
    1. Романейро
      Романейро Частий відвідувач 2 вересня 2024 20:44
      Лайтова версія для дітей фільму "Обряд" з Ентоні Хопкінсом в головній ролі, або навіть пародія, бо фільм тупо злизаний. Дуже розчарований даним фільмом, бо вже переглянув "Обряд" і маю з чим порівняти. І хоча в мене не надто міцні нерви, але якраз "Обряд" мені набагато більше сподобався: він більш якісний і зрілий - не те що ця примітивна казочка.
      1. Романейро
        Романейро Частий відвідувач 2 вересня 2024 22:37
        Аж захотілося ще раз переглянути цей "Обряд", і після перегляду мушу спростувати своє твердження, що "Екзорцист" з ного злизаний. Трішки призабув сюжет. Але ще раз переконався, що краще вдруге подивитися "Обряд", ніж вперше "Екзорцист".
    2. Владзьо з горба
      Владзьо з горба Гість 15 серпня 2024 02:48
      читаю коментарі і дивуюсь, суть у фільмі трохи глибше аніж на поверхні, але це не всім зрозуміти,
      однозначно рекомендую всім хто не бачив до перегляду
    3. Гість Адріана
      Гість Адріана Гість 19 липня 2024 03:47
      Рассел Кроу чудово відіграв і жартувати не забував)) Але є у фільмі такі моменти,які не логічні. Казка, а не фільм. Було смішно дивитися га деякі моменти, бо це виглядало, як маячня. Але дивитися було цікаво. Я люблю коли більш до реальних подій створюють фільм, а ці спецефекти перетворюють цей фільм на посміховисько. Поки що, на першому місці у мене фільми в такому жанрі -"Екзорцизм Емілі Роуз" і "Костянтин".
    4. Каратель
      Каратель Частий відвідувач 22 лютого 2024 23:48
      Ну розпіарювали цей фільм як ніби не знати що, а по суті я розчарований. Так, ідея не нова, але так протринькати такий бюджет і не зняти щось кращого та ще з Кроу... Прикро, очікував куди більшого. Хоча дивитись можна, але...
    5. Pentagon
      Pentagon Новачок 19 січня 2024 15:19
      Кіно на один раз, з купою кіноляпів.
      Наліпили спецефектами, наче перший блейд передивився)
      Однак, класикою цього жанру був є і буде Костянтин.
      1. Гість Адріана
        Гість Адріана Гість 19 липня 2024 03:36
        Класикою жанру був і є фільм створений за реальними подіями - "Екзорцизм Емілі Роуз".