Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Пожежі

Пожежі

Incendies
8.3
16+
    Близнюки Жанна та Симон дізнаються про останню волю своєї матері Наваль, яка залишила після смерті два загадкові листи. Один з них адресований батькові близнюків, якого вони ніколи не знали, другий — ще одному синові Наваль, чиє існування стало для них сюрпризом. Симон вважає це прохання черговою чудасією матері, але Жанна хоче з'ясувати правду. Вона вирушає на батьківщину Наваль — до змученої близькосхідної країни, що постраждала від політичних та релігійних конфліктів. Крок за кроком вона дізнається про жорстокі випробування, які пройшла її мати, і розслідує таємницю власного народження. Близнюків чекають відкриття, до яких неможливо підготуватися...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Пожежі» 2010 українською мовою онлайн безкоштовно

    +75 89

    Відгуки (9)
    1. Гість Larysa
      Гість Larysa Гість 17 вересня 2024 15:42
      Фільм просто вражаючий, кінець дуже несподіваний, тяжко повірити, що таке відбулось. Дякую за емоції, які я пережила, такий фільм варто подивитись, він запам'ятається назавжди. Дякую за український переклад.
    2. Гість Ірина
      Гість Ірина Гість 26 липня 2024 13:44
      Надскладний емоційно фільм, але в наших реаліях сприймається зовсім з іншими відчуттями та розумінням! Дивіться! До чого призводять ворожнеча, ненависть, війна - до пожеж у кожній родині, на десятки роківʼ і так, злочинці не завжди опиняються на лаві підсудних… Найсильніші враження!
      1. Гість Ірина
        Гість Ірина Гість 26 липня 2024 13:45
        Дуже схожий за емоційним началом Народжений двічі з Пенелопою Крус, дуже раджу! Ці два фільма мабуть не буду передивлятися, бо запамʼятала кожен кадр з першого разу…
    3. Віола
      Віола Гість 3 березня 2024 05:26
      Фільм цікавий, але особливого захвату не викликав. Найкращий фільм про насилля під час війни, який я бачила "таємне життя слів".
    4. Гість Олександр
      Гість Олександр Гість 17 січня 2024 02:14
      Фільм про тяжке життя в Палестині, чи Секторі Газа. Заручниками, політичних примх стають звичайні люди, долі, яких ламаються та тягнуть за собою незбагненні повороти та неочікувані розв'язки. Фільм для тих, хто розуміє жорстокість світу та разом з тим вірить у перемогу добра над злом.
    5. Гість Роман
      Гість Роман Гість 13 липня 2023 22:48
      Шлак. Мучився до 40 хвилини, потім не витримав і вимкнув. Оцінка і відгуки ні про що. Не витрачайте час на це французьке лайно.