Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Велика

Велика

The Great
8.1
18+
    Дія серіалу розгортається у середині XVIII століття в росії. У центрі сюжету опиняється Софія Августа Фредеріка Ангальт-Цербстська — дочка німецького князя, яку взяв за дружину російський імператор Петро III. Освічена та цілеспрямована дівчина, що отримала в росії ім'я Катерина, мріяла полюбити свого чоловіка та внести прогресивні європейські ідеї в країну. Однак виявилося, що Петро не зацікавлений ні в коханні дружини, ні в її планах навчати дівчат читати. Коли її мрії руйнуються, Катерина змушена взяти владу у свої руки, щоб у майбутньому стати Великою...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Велика» українською мовою онлайн безкоштовно

    +29 227

    Відгуки (4)
    1. jerry
      jerry UASerials 24 травня 2023 17:01
      Інформації щодо перекладу та озвученню перший двох сезонів немає.
    2. xepa3
      xepa3 Частий відвідувач 26 березня 2024 12:44
      Чудовий серіал, що висміює монархію і ідиотизм того (і не тільки) часу. Тупі, фанатичні кац*пи, натхненна королева, і звісно чорні актори, що грають графів, що свого часу наробило страшного шороху оголивши расистські настрої. Дуже багато іронії, сарказму і нереально реальних історій.
    3. mala_potter
      mala_potter Новачок 4 серпня 2023 10:05
      починала дивитися на початку повномасштабного вторгнення, тоді не зайшов, дуже гостро резонувало з усім жахом, котрий у нас коївся. повернулася до серіалу цього літа. сподобався, але....6 серія 3го сезону розбила моє серденько....
    4. Гість Анжеліка
      Гість Анжеліка Гість 22 липня 2023 21:10
      Перші 2 сезони мені зайшли, а 3 щось зовсім туго. Нудно, одноманітно, другу серію додивилась з 4-го разу. Можливо справа у тому, що серіал про орків і навіть не дивлячись на те, що їх зображають збоченими дурниками, все одно неприємно споглядати образ Катерини.