Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Ейр

Ейр

Air
7.4
18+
    На початку 1980-х років корпорація Nike відстає від головних конкурентів — Adidas і Converse. Директор з маркетингу в Nike Роб Штрассер скликає баскетбольний комітет, щоб спробувати з'ясувати, як вигідно витратити мізерний річний бюджет у розмірі 250 тисяч доларів, виділених на укладання контрактів зі спортсменами. Він пропонує витратити кошти на трьох перспективних гравців-початківців, але у його колеги Сонні Ваккаро виникає сміливіша ідея: підписати контракт з зірковим гравцем Майклом Джорданом, запропонувавши йому створювати власну модель взуття. Щоб переконати правління корпорації, що його план може спрацювати, Сонні належить знайти спосіб того, як не лише домовитися з матір'ю Майкла Джордана, а й Філом Найтом — генеральним директором Nike.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Ейр» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +330 370

    Відгуки (8)
    1. Madein80ss
      Madein80ss Частий відвідувач 13 серпня 2023 01:11
      крутий і дуже мотивуючий фільм. якщо ви працюєте в маркетингу і продажах - цей фільм для вас. він вчить бути креативним і йти до кінця. хай там що.
    2. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 28 липня 2023 12:50
      Поволі але досить цікаво, немає вибуху емоцій, нкшену, та загалом цікаво про створення цікавого. Блекбері сподобався більше, там є запал, а тут спокійно але про тріумф. Про роль малнької людини у світовій історії, це я про %
    3. Гість що гостює.
      Гість що гостює. Гість 21 липня 2023 14:43
      Дуже поганий фільм! Не цікавий і нудний. Актор що грає Джордана взагалі не показаний, цілий час приховують його обличчя, що дуже дивно і погано сприймається. Загалом через силу дивилася.
    4. Groben
      Groben Частий відвідувач 8 липня 2023 21:32
      Дуже американська історія. Я б сказав - дуже класично американська історія. На жаль, майже забутий за часи засилля виморочного постмодернізму жанр.

      Радий, що такі стрічки з'являються. І дай боже щоби дійсність підкидала й нові сюжети для таких стрічок.
    5. Гість Тамара
      Гість Тамара Гість 7 липня 2023 23:46
      Чудовий, гарний, натхненний фільм! Мені прям дуже зайшов. Гарна гра акторів, неймовірна історія. Я навіть зловила мурахи нашкірі кілька разів. Рекомендую до перегляду!