Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Мати

Мати

The Mother
5.6
18+
  • Списки:
  • Рік: 2023
  • Жанр: Фільм, Трилер, Бойовик
  • Країна: США
  • Переклад: професійний дубльований
  • Режисер: Нікі Каро
  • Актори: Дженніфер Лопес, Пол Рейсі, Гаель Гарсіа Берналь, Джозеф Файнс, Омарі Гардвік, Фагім Фазлі, Джессі Гарсіа, Люсі Паес, Івонн Сенат Джонс
      Дванадцять років тому Мати була вагітна і перебувала на втіках після того, як зв'язалася з торговцями зброєю Адріаном та Гектором. На жаль, Адріану вдалося вийти на її слід і завдати ножового поранення в живіт жінки, після чого Мати дивом врятувалася, але була змушена відмовитися від своєї рідної дитини та зникнути. Зараз Мати веде ізольований та відокремлений спосіб життя на Алясці, воліючи практично не контактувати з місцевими жителями. Якось вона отримує інформацію про те, що її дочці Зої, яку виховує прийомна сім'я, загрожує небезпека. З цього моменту Мати змушена відмовитися від добровільної ізоляції, щоб врятувати єдину людину, яку вона любить.
      Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

      Дивитися фільм «Мати» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

      +270 342

      Відгуки (4)
      1. Гість Наталія
        Гість Наталія Гість 12 червня 2024 14:45
        Материнська любов немає меж. Рекомендую фільм, відчула дуже добре переживання героїні та доньки. Дженіфер Лопес ідеальна в цій ролі.
      2. Odrobik
        Odrobik Постоялець 20 травня 2023 22:19
        Дуже хороший, добрий (крім брутальних сцен) фільм ! З широким підтекстом ! Головна героїня просто неймовірна ! Кращої не знайти на цю головну роль ! Однозначно рекомендую до перегляду
      3. Mariya
        Mariya Гість 20 травня 2023 20:06
        Не найгірший фільм з участю Лопес. Сюжет передбачуваний, але все одно було цікаво. Правда, мотиви головного злодія так і не стали зрозумілими.
      4. Lemberg
        Lemberg Частий відвідувач 15 травня 2023 12:41
        Досить не поганий фільм, можна глянути, правда сюжет трохи передбачуваний, але на мою думку тверда 7 з 10