Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Прихисток

Прихисток

Sankuchuari -seiiki-
8.0
18+
    Дія розгортається навколо амбітного хлопця Кійосі. Його рідний батько, змушений закрити суші-ресторан через невдачі у бізнесі, підробляє охоронцем на будівництві. Мати Кійосі необачно займає великі суми, а потім вступає в інтимні стосунки з різними чоловіками, щоб віддати борги та заробити на життя. Тим часом Кійосі, що володіє вражаючими бойовими навичками, використовує свою силу не для того, щоб покращити життя батьків, а для злочинних дій. Якось хлопець зустрічає Енсьо, який пропонує йому стати частиною світу сумо, переконуючи, що Кійосі зможе заробляти великі гроші у цьому виді спорту.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Прихисток» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +71 77

    Відгуки (2)
    1. hopper
      hopper Новачок 24 березня 2024 10:38
      крутяк! звичайно - японський кініматограф в побутових сценах дуже нам не звичний і здається наіграним та майже дитячим, але сцени які стосуються сумо, перекривають ці моменти. дуже цікаво.
    2. Enno
      Enno Гість 27 травня 2023 11:42
      Цікавий серіал. Дуже мало знав про сумо. Місцями смішний, місцями драматичний. Бодіпозитивний)) найкраща частина серіалу це тренування, та бої! Дуже видовищно, та натурально поставлені сцени. Ну і стільки чоловічіх сідниць, я ще ніколи не бачив))