Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


У зав'язці

У зав'язці

The Dry
7.2
    Алкоголічка зі стажем Шив Шерідан, яка за 10 років розгульного життя побувала у всіх барах і нічних клубах Лондона, не п'є вже п'ять місяців, сімнадцять днів і шість годин, намагаючись привести свою кар'єру та особисте життя в порядок, не бажаючи й надалі залишатися паршивою вівцею в сім'ї. Вона повертається до рідного Дубліна, щоб бути присутньою на похороні бабусі, де возз'єднується з батьками Берні та Томом, сестрою Керолайн та молодшим братом Ентом. Головній героїні, що намагається зберігати тверезість, та її сім'ї доводиться розібратися з усіма проблемами, які вони відкладали «на потім».
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «У зав'язці» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +77 95

    Відгуки (4)
    1. katerinadespre
      katerinadespre Постоялець 5 травня 2024 21:07
      Не очікувала продовження серіалу...)

      Думала, кінець першого сезону дав надію що життя з сім'єю буде потроху налагоджуватись, але... в другому сезоні від сімейки Шів було ще огидніше ніж в першому!

      Не знаю, хто почав дратувати більше, матір героїні або сама Шів з її непробиваємістю щодо відмови приймати хоч якісь рішення на свою користь у стосунках зі своєю сімейкою, або хоч раз заступитись за саму себе при будь яких звинуваченнях.

      [s]Кінець розчарував - замість того щоб почати нормальне життя з Алексом, Шів просто повертається додому і... заново запускає коло, з якого намагалася вирватись. Вони наче й згуртовано сидять навпроти дома Пем, але знаючи характер персонажів, чи надовго їх вистачить жити у злагоді? Сумніваюсь. Хоч "друга" свого послала, я вже під кінець почала вірити що знову зійдеться з ним.[/s]

      Коротше кажучи, з одного боку подобається, що в серіали не типовий хеппі енд і скоріше життєве відображення слабохарактерної героїні, з іншого боку просто неможливо не дратуватись від токсичності сім'ї в кожній серії.
    2. Гість Уляна
      Гість Уляна Гість 12 квітня 2024 17:28
      Серіал для фанатів Fleabag.
      Персонажі всі різні і кожен, в ту чи іншу мить, бісить. Але головна героїня просто зірочка, нею я справді прониклась. Іноді хотілося самій залісти в екран і словесно пороздавати всім на горіхи за Шив. Іноді, хотілося просто її обняти, бо вона геть самотня.
      Крутий серіал, продивилася його за 2 дні.
    3. katerinadespre
      katerinadespre Постоялець 15 квітня 2023 19:33
      Це напевно один з тих серіалів, які я навіть не можу нормально прокоментувати :D

      Депресивний, але вже ж цікаво спостерігати за усією цією токсік-сімейкою)
      Кожен герой кожну серію робить якісь помилки, і, погоджуюсь з попередньою коментаторкою, ми розуміємо що це не ок, але приймаємо як є - бо це життя.

      Іноді люди ніколи не порозуміються, іноді люди не визнають свої проблеми/недоліки/гріхи/тощо, іноді у людей немає хеппі-ендів. Це просто дійсніть, з якою треба вміти жити.

      Дуже сумно бачити відношення усіх до Шив, наче вона просто пусте місце та нікчема... Попри все, вона все одно тримається як може, і загалом здається єдиною адекватною людиною у своєму середовищі.
      Але коли спостерігаєш за кожним героєм окремо, то вони теж по-своєму імпонують (окрім Джека, він просто гівнюк з минулого, якого однозначно не варто тягнути у своє нове життя).

      До речі, особисто мені цей серіал атмосферою нагадує Fleabag. Потім побачила, деякі англомовні глядачі також це відмітили)
    4. Пані Молнар
      Пані Молнар Гість 7 квітня 2023 21:04
      Гарно зображені миті спокуси. Ти ніби грішиш разом з персонажами, і засуджуєш їх, але й розумієш. Бо людина не ідеальна. А життя це дар, який дуже легко просрати.