Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Квиток долі

Квиток долі

The Big Door Prize
6.5
18+
    Дасті та Касс Габбард ведуть щасливий спосіб життя у маленькому містечку Дірфілд, займаючись вихованням своєї дочки Тріни. Будні місцевих жителів рутинні, проте все змінюється, коли в магазині з'являється дивний автомат, який нібито здатний визначати індивідуальний потенціал людини. Спочатку мешканці не сприймають серйозно запевнення автомата, але чим більше карток з особистими пророцтвами отримують люди, включаючи Дасті, Каса і Тріну, тим більше змінюється звичайне життя в провінційному місті.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Квиток долі» / «Пророцтво» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +170 254

    Відгуки (7)
    1. Анастасія555
      Анастасія555 Новачок 19 липня 2024 15:56
      Чудовий фантастичний серіал з глибоким філософським сенсом, інколи кумедний, інколи сумний. Подивилась 2 сезони на одному диханні, кінцівка заінтригувала, буду дуже чекати на продовження.
    2. Гість Єлизавета
      Гість Єлизавета Гість 18 червня 2024 15:14
      Цікавий серіал який нагадує нам, що ми - це ми тільки якщо дослухаємось до себе 24/7, не обтяжені вчинками, справами, діями які від нас очікують.

      Бути собою, можливо лише при намаганні виконати спершу власні бажання, а потім бажання інших.
    3. Глядач звичайний
      Глядач звичайний Гість 20 травня 2024 20:26
      Банальні сентенції, не цікаві актори, пришелепкуватий головний герой з ляльковою, не живою дружиною і дочкою, прогнозуємий наперед розвиток подій. І це ще може комусь подобатись?... Я з тими 17- ма, хто віддізлайкав. Нас мало і я гордий за те, що ми є!!!
    4. heartlicius
      heartlicius Постоялець 5 червня 2023 20:56
      Надзвичайно цікавий серіал. Я вражена, навіть після перших двох серій вже задаєшься питаннями про своє життя, свої бажання та мрії. Серіал дійсно більше філософський, але легкий та приємний. Дуже сподобались герої та загальна атмосфера містечка)
      1. heartlicius
        heartlicius Постоялець 8 червня 2024 15:26
        Дякую, що викладаєте 2 сезон. Мені подобається, як і перший, легкий та приємний серіал, знову ж таки наштовхує на свої якісь життєві питання.
    5. gil
      gil Гість 19 травня 2023 01:02
      Серіал цікавий. Традиційна амерська глибинка. Фантастично-казкова повчальна історія.
      Але дратує засилля змішаних пар, немає у справжніх США такої їх кількості.