Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Можливо, так

Можливо, так

Maybe I Do
5.0
13+
    Мішель, запрошена на весілля подружкою нареченої, намагається зловити букет, щоб дати натяк своєму нерішучому бойфренду Аллену якнайшвидше зробити їй пропозицію, проте курйозний інцидент псує весь момент. Обоє беруться прояснити свої стосунки й домовляються якнайшвидше одружитися, але для початку вирішують познайомити своїх батьків. Майбутні наречений та наречена не підозрюють, що їхні батьки вже давно знайомі та є таємними коханцями. З цієї причини звана вечеря обертається цілою купою комічних і незручних ситуацій.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Можливо, так» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +284 464

    Відгуки (16)
    1. Гість Олеся
      Гість Олеся Гість 8 квітня 2024 23:12
      Цікавий фільм з елементами комедії. Під час перегляду і трохи роздумів, і трішки сміху. Але є глибокий зміст - важливо вслухатися у розмови персонажів. Так важливо у житті знайти того чи ту, з ким захочеться "скочити у прірву" сімейного життя. Чудовий акторський склад.
    2. Гість Інна
      Гість Інна Гість 1 вересня 2023 14:24
      Не згодна з тими, хто пише, що фільм нудний!!! Просто вони шукали і очікували напевно, комедію. Мене особисто, він довів до сліз. Знайшла те, в чому не могла признатися сама собі.... І знаю, що багато хто не зможе признатися...., Бо, напевно ще не готовий...
    3. Гість Оксана
      Гість Оксана Гість 5 серпня 2023 01:21
      Декілька разів виникало бажання припинити перегляд. Але додивилася до кінця. Це швидше не фільм, а спектакль. Напевно в цьому і задумка. Ті, хто критикує, просто не зрозуміли "приколу". Досить нестандартно.
    4. Гість frodo
      Гість frodo Гість 27 червня 2023 23:47
      Від такого зіркового складу акторів очікуєш феєрії, але фільм надто затягнутий і сценарій до болю примітивний.
    5. VladLoud
      VladLoud Гість 24 червня 2023 21:38
      Це повна шляпа, фільм грає роль типових любовних драм-комедій, але таке відчуття що сценарій писав штучний інтелект, і моментами це просто якась дурня незв'язана, але актори відіграли і музичку наклали наче це щось глибоко важливе.