Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Імперія світла

Імперія світла

Empire of Light
6.7
18+
    У центрі історії знаходиться Гіларі Смолл, яка страждає від самотності та біполярного розладу. На початку 1980-х років вона мешкає у приморському містечку графства Кент, де працює черговим менеджером у кінотеатрі Емпайр. Власник закладу, одружений Дональд Елліс, не зважаючи на засудження персоналу, користується хитким емоційним станом своєї працівниці, зробивши її коханкою. Життя головної героїні кардинально змінюється, коли в неї закохується новий співробітник кінотеатру, добродушний і порядний чорношкірий молодий чоловік на ім'я Стівен.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Імперія світла» 2022 українською мовою онлайн безкоштовно

    +31 47

    Відгуки (4)
    1. Гість Юлія
      Гість Юлія Гість 1 лютого 2024 00:29
      Фільм про нерівність: віку, раси, статусу. Але коханню все одно, скільки тобі років, колір шкіри і хто ти. Також висвітлено у фільмі домагання і шантаж сексом з боку керівництва. Все таємне стає явним.
      Загалом, хороший, хоч і трохи меланхолійний, фільм.
    2. пес Дюк
      пес Дюк Гість 1 жовтня 2023 12:20
      Рекомендую до перегляду.... Зрозуміють ті, хто трошки самотній, трошки страждає від біполярного розладу, трошки відчуває утисків у житті, але намагається впоратись з усім цим .... Тому, приємного перегляду)
    3. Гість Вікторія
      Гість Вікторія Гість 7 липня 2023 18:48
      Чудовий фільм, добрий і глибокий. Акторський склад - просто супер, а Олівія Колман точно засліговує Оскара за гру в цьому фільмі.
    4. Andrey
      Andrey Новачок 31 березня 2023 19:27
      Приємний добрий фільм з повним набором відчуттів. Інколи сумний, інколи веселий.