Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Отець Браун

Отець Браун

Father Brown
7.8
16+
    Сюжет зосереджений навколо католицького священника Брауна, який несе службу у Церкві святої Марії у невеликому британському селі Котсволд. Глибокі пізнання людської душі та проникливість дозволяють йому взяти на себе зобов'язання детектива, який займається вистежуванням злочинців, керуючись інтуїцією та життєвим досвідом. Вести розслідування святому отцю допомагають секретар Бріджіт МакКарті, дружина багатого землевласника Фелісія Монтег'ю, її племінниця Пенелопа Віндермір, а також шофер Сід Картер.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Отець Браун» 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +669 881

    Відгуки (11)
    1. Гість Хельга
      Гість Хельга Гість 21 липня 2024 22:04
      Серіал в дусі Агати Крісті "Міс Марпл". Лиш тут розслідує отець загадкові вбивства. Але серіал більш милий з старими англійськими пейзажами, певними захопленнями самого отця, його друзів та сержанта, що допомагають йому. Дуже шкода, що викладено так мало сезонів. Я переглядаю цей серіал не один раз, оскільки він легкий і хоч я знаю чим закінчиться серія, але ті вбивства здаються більш книжковими, а не реальними, тому так легко переглядати.
    2. Ковальський Костянтин
      Ковальський Костянтин Гість 25 листопада 2023 18:18
      Серіал інтригує з перших хвилин, вдало підібрані актори.
      Дуже цікаво продуманий сюжет кожної серії.
      Однозначно серіал вартий перегляду.
    3. Гість Наталя
      Гість Наталя Гість 3 жовтня 2023 21:47
      Читала серію книг про отця Брауна і думала що серіал зовсім не зайде, бо вже якось собі уявляла і отця, і Фламбо, але я від нього у захваті. Веселий, легкий, цікавий детектив. Однозначно рекомендую.
    4. Luba_Y
      Luba_Y Частий відвідувач 21 вересня 2023 13:21
      Відкрила для себе цей серіал, коли шукала щось легке й цікаве на фон. І яке ж було моє здивування, коли серіал виявився вартим уваги, як повноцінний для перегляду. Цікавий, в соєму ритмі, справжній англійський серіал. Чудові актори, цікаві історії приправлені колоритом тих часів під супровід краєвиду справжнього канонічного села Великої Британії тих чвсів. Нагадало чимось детективи великої Агати Крісті. Хто полюбляє її творчість явно не залишиться байдужим.
    5. Дейдра
      Дейдра Гість 11 вересня 2023 17:38
      Однозначно серіал вартий перегляду. Дуже би хотілося аби переклали решту сезонів. Такий дуже-дуже англійський детектив, без поспіху, серед пасторальних пейзажів та історичної архітектури, у костюмах середини минулого сторіччя, з прекрасними акторами і захопливими сюжетами. Траба лише вловити ритм оповіді і гарантовано отримаєш задоволення від побаченого. Щиро дякую за якісний український переклад. З нетерпінням чекатиму продовження.