Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


План

План

Alfa
7.1
16+
    Адам працює біржовим маклером і веде цілком щасливий спосіб життя, не зважаючи на своє темне минуле, але одного разу у його сім'ї трапляється трагедія — несподівана смерть батька. Він вирушає до рідного містечка, щоб провести батька в останню путь та зустрітися зі старими друзями. Тим часом на похороні з'являється Якоб — старший брат Адама, який розповідає родичам про те, що він залишив своє сумнівне минуле позаду та став поліцейським. У міру того, як брати намагаються налагодити стосунки, вони виявляються втягнутими у таємничий злочин...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «План» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +24 38

    Відгуки (1)
    1. Гість Назарій
      Гість Назарій Гість 30 березня 2023 13:43
      Хороший серіал! Цікава історія! Щось нагадує сюжети з фільмів Гая Річі, ну але по даньськи і в формі серіалу і без гумору. Легко дивиться, актори теж гарно підібрані. Є свої мінуси, іноді якісь банальні сцени, друзі героїв виглядають на фоні повними тупаками і всяке різне. Загалом чомусь, хочеться його дивитися. Мені сподобався.)