Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Моральний Орел

Моральний Орел

Moral Orel
8.1
18+
    11-річний Орел Пуппінгтон — оптимістичний, доброзичливий і побожний хлопчик, який захоплюється кожним відвідуванням церкви. Однак його наполегливий інтерес до релігії призводить до вкрай невірного тлумачення біблійних історій, що спричиняє хворобливі та небезпечні наслідки у житті Орела. У міру того як добрі наміри допитливого хлопчика часто призводять до катастрофи, головний герой продовжує отримувати корисні уроки, попутно дізнаючись багато нового про навколишній світ і навчаючись взаємодіяти з іншими людьми...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися мультсеріал «Моральний Орел» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +77 133

    Відгуки (5)
    1. Гість тоня
      Гість тоня Гість 25 червня 2024 10:33
      Багатьом не сподобався візуальний стиль, і хоч я не поціновувачка подібної анімації, але мені все ж таки сподобалося, як тут відображено міміку героїв. Насправді не очікувала, що історія буде настільки скляною, втім, це приємно здивувало мене. Всі герої розкриваються і демонструються з кількох ракурсів, що змушує переосмислити одного героя кілька разів. І, звісно, важко не згадати про чудову озвучку, я в захваті.
    2. Марк
      Марк Гість 31 березня 2023 19:57
      Просто знущання над християнством і вченням Біблії.

      Я розумію, що є різні люди і багато, хто тлумачить Писання по своєму. Але те, що зображується у цьому мультфільмі зовсім безглуздість і неповага в першу чергу до Бога.
      1. Бджола Комашка
        Бджола Комашка Гість 16 червня 2024 19:06
        У відповідь на коментар внизу. Цей мультфільм це сатира й коментар на фанатичну релігійність. Знущання над богом роблять ті хто захищають свої жахливі вчинки його імʼям як от батько Орела. Якщо ви цього не зрозуміли, то можу припустити, що в цьому мультику ваш архетип це Френсіс Цензорляль, яка усе забороняє.

        Щодо моєї думки про мультфільм. Він неймовірний і вартий уваги. Дійсно дорослий мультик, що говорить не поверхнево на теми табу за що його й закрили на третьому сезоні. Він не боїться бути не смішним і серйозним аби сказати щось, що не типово для анімації адалт свім навіть зараз. Найкращі сезони другий та третій. Мені особисто найбільше подобається другий як цілісна картинка, бо було багато часу розкрити проблеми з якими стрикається Орел. Але безумовно усі сценарно найкращі серії у третьому сезоні. 4 серія третього це та серія через яку закрили мультик, тому будь ласка подивіться. 6 серія третього одна з найпозитивніших та наймиліших і теж підіймає важливе питання. 7 серія третього дуже близька нашій культурі на жаль. вона торкається теми одруження, суспільного тиску і ідентичности. 9 серія третього має офігезну пісню й напевно один з найкращих діалогів у кінці. між Стеф та Священником. 11 серія третього дуже сильна але працює тільки якщо ви бачили усі попередні серії. вона дуже добре показує наскільки жахливою людиною є Глин. 13 серія третього це найприємніший фінал мультику який я бачила враховуючи як швидко це треба було зробити. тут прекрасно все особливо сцени з Орелом та Стопкадром, але фінальна сцена це просто вау.
        Наостанок скажу, що мені б дуже хотілося аби цей мультик подивилося більше людей, бо ті теми які він підіймає дуже варті дискусій особливо у нашому суспільстві зараз. Дякую)
    3. Анна Матвій
      Анна Матвій Частий відвідувач 4 березня 2023 23:21
      Мультфільм сподобався, хоча він далеко не дитячий. Шкода що озвучено лише дві серії. Цікаво було б глянути весь сезон.
    4. Тернопіль_1540
      Тернопіль_1540 Постоялець 1 березня 2023 22:34
      мульт топовий, це якраз той випадок, коли зміст куди важливіший за візуал.