Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Супергерої

Супергерої

Supereroi
6.7
    Анна створює комікс про супергероїв сьогоднішнього дня — простих пар без надздібностей, чия любов нагадує суперсилу. Художницю надихає власне особисте життя, де не було місця серйозним стосункам... до зустрічі з Марком. Їхній роман теж не починався «серйозно»: незалежна і темпераментна Анна чинила опір будь-яким зобов'язанням. Залишитися до ранку у його квартирі? Почати жити разом? Завести дитину? Її звична безтурботність змінюється роєм питань, що гризуть. Причому розважливий Марко найчастіше відповідає не так, як вона. Крок назустріч одне одному і крок назад, — супергероям доведеться рятувати своє кохання від ревнощів, розлуки, конфлікту інтересів, домашньої рутини й страху втрат.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Супергерої» 2021 українською мовою онлайн безкоштовно

    +47 65

    Відгуки (2)
    1. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 6 березня 2023 13:07
      Фільм дуже сподобався, він глибокий і з таким великим змістом. Правда спершу я заплуталась у кількості дієвих осіб, та було дуже цікаво, пізнавально, радісно і сумно.
    2. Гість Альона
      Гість Альона Гість 4 березня 2023 00:15
      Фільм дуже сподобався! І актори, і художнє рішення, і сама ідея. Дякую за можливість подивитися його українською в чудовому дубляжі❤️