Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Чого чекати, коли чекаєш на дитину

Чого чекати, коли чекаєш на дитину

What to Expect When You're Expecting
5.7
13+
    П'ять абсолютно несхожих пар стоять біля порога найголовнішої події у житті — появи дитини. Для когось це стало повною несподіванкою, а для когось — давньою мрією та навіть плодом довгої, старанної роботи. Сорокадворічна керівниця фітнес-шоу Джулс виявилася зовсім не готовою до появи немовляти. Вона давно змирилася з тим, що ніколи не заведе дітей, і приголомшлива звістка ставить її в глухий кут. Героїня, чиє життя раніше повністю перебувало під її контролем, раптово усвідомлює власну безпорадність і абсолютне незнання основ материнства. Чого ж насправді чекати, коли чекаєш на дитину?
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Чого чекати, коли чекаєш на дитину» 2012 українською мовою онлайн безкоштовно

    +67 79

    Відгуки (2)
    1. NastiaOsachenko
      NastiaOsachenko Новачок 27 квітня 2023 15:15
      Дуже непогано. Подобається, що показали різні вагітності, бо в житті все часто прикрашено квітами і метеликами, а насправді то не завжди так.
    2. Гість Ірина
      Гість Ірина Гість 2 квітня 2023 22:46
      Мені сподобалося. Легкий, веселий фільм. Хоча, якщо вдуматися, то тема того, як діти приходять в наше життя, і, що ми при цьому переживаємо досить не легка.