Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Дівчина й космонавт

Дівчина й космонавт

Dziewczyna i kosmonauta
4.9
18+
    Нікодем і Богдан — найкращі друзі та затяті конкуренти, оскільки вони обоє є претендентами на майбутній політ у космос. Зрештою Нікодему вдається зайняти єдину вакантну позицію, і відправитися в космос, де він незабаром позбавляється життя. Його дівчина Марта спустошена через смерть коханого, проте поступово знаходить у собі сили розпочати новий розділ у житті. 30 років по тому Марта щаслива у шлюбі з Богданом і має від нього дитину. Але звичне життя Марти починає змінюватися, коли з'ясовується, що Нікодем живий і повернувся на Землю, причому зовсім не постарів. Поки жінка розбирається зі своїми складними почуттями, інші намагаються з'ясувати секрет вічної молодості Нікодема...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Дівчина й космонавт» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +1 33

    Відгуки (3)
    1. DmytroH
      DmytroH Постоялець 2 березня 2023 13:13
      Цікаво було б дізнатися на чиє замовлення і за які гроші був зроблений сценарій, де нормалізуються мешканці московських боліт зі стереотипом про "велику космічну державу", чи взагалі буль які успішні космічні програми в контексті москальні. Дуже багато питань до Нетфлікс.
    2. Бумбарь
      Бумбарь Гість 24 лютого 2023 11:46
      Фільм фантастичний хоча би тому, що москалі звернулися до поляків за співробітництвом у космонавтиці й поляки погодилися. Загалом серіал достойний, щоправда, кацапська постійно ріже вухо.
    3. Глаш_ко
      Глаш_ко Гість 22 лютого 2023 21:58
      поки переглянула півтори серії. не очікувала космосеріалу від поляків, приємно здивована. АЛЕ! Жахливо дратує москальська мова половину часу., та й загалом ця москальська компанія.