Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Жінки

Жінки

The Women
5.0
13+
  • Списки:
  • Гасло: «It's all about...»
  • Рік: 2008
  • Жанр: Фільм, Драма, Комедія
  • Країна: США
  • Переклад: багатоголосий закадровий | Новий канал
  • Режисер: Дайан Інгліш
  • Актори: Мег Райан, Аннетт Бенінг, Єва Мендес, Дебра Мессінг, Джада Пінкетт Сміт, Бетт Мідлер, Мендіс Берген, Керрі Фішер, Клоріс Лічмен, Дебі Мейзар
      Коли Мері дізнається, що у її чоловіка тривалий роман із продавчинею парфумерного відділу, весь її світ руйнується в одну мить... У цей момент Мері найбільше потребує підтримки її найкращих подруг...
      Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

      Дивитися фільм «Жінки» 2008 українською мовою онлайн безкоштовно

      +96 118

      Відгуки (6)
      1. Джуді
        Джуді Гість 3 вересня 2024 21:17
        Сподобалось, що фільм показує важливість жіночої дружби, і що б не сталось у житті жінки єдині на кого можна покластись!!
        НЕ сподобалось: [s]дибільний культ всепрощення, який головній героїні нав'язують всі навколо! Чоловік їй зрадив, бо вона не приділяла йому достатньо уваги... А він їй приділяв??? Вона звільнила свій графік, щоб провести час з ним, але він вибрав коханку. Всі розказують як він страждає і хоче повернути стосунки, але ж він продовжує будувати стосунки з коханкою, вони навіть живуть разом... і вишенка на торті... вона вирішує його пробачити...[/s] не фільм, а мізогінічне лайно!!!
      2. Гість Марина
        Гість Марина Гість 25 вересня 2023 05:20
        Весь фільм можна роділити на дві частини. І від першої мене аж тіпає.
        [s]1. Якщо людина прийняла рішення тебе зрадити - і не один раз, а систематично! - то вона не поважає і тебе, і себе. Але чомусь фільм нам активно намагається довести, що вина лежить на зрадженій дружині, розлучниці-коханці, але не чоловікові.
        2. Витікає з першого. Навіть собаку з двору просто так не виведеш, але, за логікою фільму, чоловік - то не мисляча людина, а створіння без своєї волі, яку можна забрати з сім'ї. Клас.
        3. Краще щасливі розлучені батьки, аніж нещасна "повна сім'я". Дівчинка 10+ років цього чомусь не розуміє. Гаразд, то дитина. А як щодо дорослих? Чому вони цього не розуміють (як мама гг) або не хочуть пояснити?[/s]

        Потім почалася друга частина, з'явився правильний посил. Хвилин п'ять я була готова йому поклонятися, бо він дійсно зачепив за живе.
        [s]Пройшло ще три хвилини "Мамо, ти змінилася, тато сумує, але він не вміє розмовляти/писати/малювати свої думки, тому замість комунікації пхає шось куди не треба". Ага.
        І авжеж (!) щойно героїня змінилася, вона стала достойною свого гулящого чоловіка. [/s]

        Пишуть, що це фільм про жінок і для жінок. Хоч хороші моменти тут дійсно були, але більше схоже на спроби вбити у мізки глядачок думку "ти маєш заслужити хороше ставлення до себе", замасковану під приємним соусом "знайди себе".
      3. lina
        lina Гість 3 червня 2023 10:19
        ніби то для жінок про жінок, а жінки в цьому фільмі якісь карикатурні і стереотипні
      4. Гість Дарія
        Гість Дарія Гість 1 травня 2023 20:15
        Тільки прочитавши коментарі я зрозуміла, що дійсно жодного чоловіка в фільмі немає! ЛОЛ Класний фільм! В один ряд з Клубом перших дружин і серіалом Секс і місто (по вайбу).
      5. Юлія27
        Юлія27 Постоялець 24 березня 2023 11:51
        Класний фільм, як написано нижче про жінок для жінок. Дуже цікава ілея показати фільм про стосунки у різних парах, як традиційних так і ні, при цьому не показати жодного чоловіка. Бомба)