Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Вавилон

Вавилон

Babylon
7.1
18+
    У 1920-х роках німе кіно продовжує користуватися популярністю, але поступово на перший план виходять нові картини зі звуком, тоді як Голлівуд стрімко перетворюється на райський куточок для діячів кіноіндустрії. Розкішне життя, багатство і можливість здобути світову популярність приваблюють обдарованих акторів-початківців з різних куточків країни, що прагнуть відібрати популярність у «старої гвардії» Голлівуду, яким належить боротися за особисте майбутнє в кіноіндустрії, що динамічно розвивається. Поки зірка німого кіно Джек Конрад намагається знайти себе у світі звукових фільмів, зухвала Неллі з Нью-Джерсі, помічник продюсера Менні та джазовий музикант Сідні пробивають свій шлях до слави.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Вавилон» 2022 українською мовою онлайн безкоштовно

    +488 798

    Відгуки (28)
    1. Гість Саша
      Гість Саша Гість 29 червня 2024 22:59
      Офігенно. Найкращий фільм який тільки був, фільм про фільм, про фільми, про історію. Дивився в кіно в день виходу, передивився, отримав всі ті самі емоції, затвердив в своїй пам'ять цей фільм як найкращий. Цей фільм має все що має мати фільм.
    2. Гість Ангеліна
      Гість Ангеліна Гість 2 лютого 2024 00:47
      Фільм із претензією на шедевр, якби не кілька але:
      Але 1: Після "Одного разу в Голлівуді" дует Роббі-Пітт виглядає не свіжо, а наче повторенням "без цензури", ну і для відсутності плагіату типу зняли про Голівуд більш ранніх років. Якби роль Дієго Кальви віддали Дікапріо, було би навіть смішно)
      Але 2: Сюжет загалом відсутній. Наприкінці досить прогнозовані драми, які розчаровують 3 годинами очікування)
      Але 3: Таке враження, що у Голлівуду настільки затяжна криза, що знімають або популярне комерційне кіно типу "Марвелу", або такі картини, як ця із серії "А памʼятаєш, якими ми були?".
    3. R72KY
      R72KY Постоялець 28 листопада 2023 02:56
      ''КіноВавілон''. З ''царями'' та ''рабами''.
      Кіно про реальний світ кіно, -робота, кохання, трагедії, мрії, Життя...
      Пітт - гарна робота, частково ніби про себе самого.
      Дякую.
    4. спарта
      спарта Гість 22 листопада 2023 10:01
      непогано, на один раз, багато вже схожого знято, головні герої на висоті, бред на своєму місці) цікаво, на про той бардак, що твориться в кіно завжди) але особливої глибини немає. на вечір чи два.. без повторів
    5. Рогоза
      Рогоза Гість 16 червня 2023 03:33
      Це чи не найдосконаліша картина в історії з точки зору всіх кінопрофесій. Я б сказав, показово досконала. Збере купу Оскарів.