Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Агенція «Локвуд і компанія»

Агенція «Локвуд і компанія»

Lockwood & Co
7.4
16+
    Події розгортаються у світі, де люди страждають від нападів всюдисущих привидів, які можуть нашкодити людині та навіть забрати життя. Люди, які мають дар бачити або чути привидів, вербуються до спеціальних агентств з полювання за привидами. Особливо обдарована дівчина-підліток із Лондона Люсі Карлайл приєднується до агентства «Локвуд і компанія», особливістю якого є відсутність у штаті дорослих. Разом з однолітками Ентоні Локвудом і Джорджем Карімом вона бореться з найнебезпечнішими духами Лондона і наближається до розгадки зловісної міської таємниці.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Агенція «Локвуд і компанія»» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +1105 1301

    Відгуки (56)
    1. Гість Іра
      Гість Іра Гість 1 лютого 2024 19:04
      Як фанатці серії книг, серіал мені не сподобався. І справа навіть не в сюжетних змінах, через які розвалюється логіка подій, а в загальному вайбі і суті персонажів. Книжний Локвуд - це амбіційний оптиміст-відчайдух, приємний джентельмен, під фасадом чарівності якого ховається закритий, травмований хлопець. Серіальний Локвуд якийсь істеричний, помішаний на славі, його бісить сама думка про те, що Люсі може виявитись краще нього; чим щось не так - він готовий відмовлятись від справи, яка "не його рівня". Він якось втратив свою багатошаровість і виражається тільки через амбітність і пиху.
      Люсі теж зазнала величезних змін. Будучи серйозним та спокійним оперативником на роботі, та запальною і нетерплячою в житті, серіальна Люсі якась... ніяка. Меланхолійна і сіра, а на роботі перетворюється в панічну істеричку, що то руки собі ріже, то мліє від того, що з нею заговорив череп.
      Що іронічно, найбільших змін у зовнішності і поведінці в серіалі зазнав Джордж, АЛЕ тільки він залишив в собі суть книжкового персонажу. Він такий, який і повинен бути.
      Загалом тріо просто не відчувається друзями, і команда з них ніяка. Безмежно дратувало, як Локвуд нехтував навичками інших, хлопці вважали Люсі ненормальною, не вірили один одному і т.д. Це дійсно просто діти, які граються в агентів. Прикро
      Додивилась тільки по причині величезного похмілля після прочитання книг. Не готова прощатись ні з історією, ні з персонажами, але тут, на жаль, ні історії, ні персонажів.
    2. Cherpachok
      Cherpachok Новачок 8 грудня 2023 16:55
      Каст акторів відверто невдалий - Люсі, якщо слідувати книзі, то є мініатюрне дівча, а не перезріла кобила, а Джордж - неохайний блондин із зайвою вагою, а не Джуманджі із волохатими ногами, інспектор Барнс потріпаний життям і професією персонаж, але аж ніяк не холощений афробританець у сучасному одязі. У сучасних фільмах дуже дратує оця підкреслена расова терпимість. Дякую, що хоч Локвуд схожий. Загалом, фільму далеко до книги і акторський склад це фіаско лише посилює.
    3. Мірко
      Мірко Гість 3 грудня 2023 19:44
      Чудова екранізація, чудові актори, персонажі, музика, відеоряд, атмосфера. На певні шаблони чи недоробки навіть не хочеться звертати увагу на загальному фоні. Те, що хочеться і перечитати і передивитись. Закриття такого проекту це просто злочин.
    4. Ireno4ka
      Ireno4ka Постоялець 27 жовтня 2023 17:54
      Так як Локвуд був моїм книжковим крашем ще з 2014 року, як я тільки вперше прочитала першу частину, можу сказати, що у серіалі він зовсім не такий як у книзі. Він насправді набагато харизматичніший, волосся довше, його посмішка надзвичайно гарна і він справжній джентельмен.

      Про персонажів: Барнс - говорить в ніс, з вусами та йому взагалі за 50, Джордж - "товстячок із свинними маленькими очима", Фло.... Не розумію навіщо спотворювати персонажів книжки, якщо це знято по мотивам книги.

      Гаррі Поттер також у майбутньому буде африканцем?

      З іншого боку, якщо б я не була ознайомлена з книжками, то серіал цікавий, інтригуючий, шкода, що всього 8 серій. Головні персонажі приємні і це найголовніше, а Джордж просто вогонь.

      Не вистачало висвітлення їх традицій про печиво та чай. Про їх невеличні святкування, про улюблені солодощі Фло.

      крч, серіал вартий уваги.
      1. Кінофанат
        Кінофанат Гість 10 листопада 2023 04:49
        Модливо для того, щоб виправити недоліки книги? Просто, якщо точно екранізовувати книгу, то одна книга на 400 стр. - це всього лиш 15..20 хв. відео.

        Щодо "расової політики", - хорошим акторам - вже за 60, деякі з них вже померли. Серед тої "старої гвардії" були білі, чорні, азіати, латиноси... і всі вони були круті. А всі оці сопливі нездари, їх дуже багато, тому й приходиться переробляти сценарії, щоб хоч когось з армії недолугих нездар вибрати на ту чи іншу роль.

        Добре, що припис "За мотивами..." дозволяє відходити від книги дуже далеко. Приклади: "Шерлок" з Крамбербетчем, та серіал "Елементарно".

        Щодо самого серіалу: Я думав, що буде продовження, але "Нетфлікс", як завжди закидає проекти , які більш менш, і зосереджується на непотребі... Дісней знову поза конкуренцією... Шкода.
    5. Lupinus polyphyllus
      Lupinus polyphyllus Новачок 12 вересня 2023 17:49
      Серіал не поганий, змінили деякі події і персонажів та це не страшно, шкода що закрили, дуже хотілося побачити розвиток любовної лінії головних героїв в стилі нетфлікс, цього так не вистачило у книгах.