Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Токійські месники

Токійські месники

Tokyo Revengers
7.8
16+
  • Рік: 2021
  • Жанр: Аніме
  • Країна: Японія
  • Телеканал: MBS, TV Tokyo, TV Aichi, TVh, TVQ, BS Asahi, AT-X, TSK, QAB, RKK
  • Переклад: FanVoxUA, InariDuB
  • Режисер: Масато Тамагава, Рюгей Аоягі, Кацуя Асано
  • Актори: Юкі Сін, Ю Гаясі, Тацугіса Судзукі, Адзумі Вакі, Такуя Егуті, Сьота Гаяма, Сатосі Гіно, Юя Гіросе, Кенго Каванісі, Субару Кімура, Йосіцугу Мацуока
      З новин Ганагакі Такеміті дізнається, що його подруга із середньої школи, Татібана Гіната, померла. Єдина дівчина, з якою він колись мав стосунки, була щойно вбита угрупованням, відомим як токійська банда Мандзі. Він живе в нікчемній квартирі з тонкими стінами, а його бос, на шість років молодший за Такеміті, поводиться з ним як з ідіотом. До того ж він незайманий у свої двадцять шість. Потрапивши під поїзд, Такеміті не втрачає свого жалюгідного життя, а незрозумілим чином переноситься на дванадцять років назад, у шкільні роки. Щоб врятувати Гінату і змінити своє життя, заручившись підтримкою молодшого брата дівчини, Такеміті починає свій шлях до вершин найнебезпечнішого угрупування міста.
      Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

      Дивитися аніме-серіал «Токійські месники» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

      +595 679

      Відгуки (1)
      1. Гербатка15
        Гербатка15 Новачок 7 травня 2024 19:40
        Якщо ви хочете подивитись щось ціваке, пізнати незламних героїв, які ніколи не здаються, навіть попри смерть рідних серцю людей, вам неодмінно варто глянути це аніме.