Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Напівлихий: Байстрюк самого диявола

Напівлихий: Байстрюк самого диявола

The Bastard Son & The Devil Himself
7.5
16+
    Життя 16-річного Нейтана Бірна непросте, адже він є рідним сином Маркуса Еджа, який належав до клану кривавих відьом і несе відповідальність за масове винищення членів клану Фейрборн. Коли Маркус безвісти зник кілька років тому, Рада Фейрборну встановила постійне спостереження за Нейтаном, підозрюючи, що він може бути схожим на свого батька. Не зважаючи на потенційну небезпеку, яку може нести Нейтан, керівництво Фейрборну не збирається усувати підлітка, оскільки легенда свідчить, що колись він уб'є свого батька...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Напівлихий: Байстрюк самого диявола» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +299 369

    Відгуки (18)
    1. Лк
      Лк Гість 22 вересня 2023 22:28
      Така непримітна назва, але за рекомендацією почала дивитись і, він затягує - що ж там далі, правда, таке рідко трапляється, тут саме той випадок.
    2. Авіана
      Авіана Гість 18 липня 2023 16:12
      Почав дивитись серіал "на фоні", не очікуючи від нього нічого особливого і з думками, що це звичайна така собі картина фантастики про підлітків. Але. що було неочікуваним, після 15 хвилин першої серії мене вже було не відірвати.
      Дуже цікавий сюжет, гарна акторська гра, картина постійно тримає в цікавості, прекрасні спец.ефекти.
      Із мінусів: 1. Є дірки в сюжеті(книжку я не читав, тому немає з чим порівнювати), які дійсно відчуваються. 2. Через 1 пункт випливає 2 пункт, який полягає в тому, що є багато моментів, які не зовсім зрозумілі, мало часу для розкриття певних героїв. Відчувається творчий хаос сценариста.
      3. Нажаль, серіал закрили при позитивних відгуках. Можливо це така тактика, яка розрахована на ефект неочікуваності (Як от було з Сабріною, якщо не помиляюсь)

      Будемо дивитися далі. Особисто я б хотів продовження,тому категорично раджу насолодитися цією картиною.
    3. Гість Руслан
      Гість Руслан Гість 12 червня 2023 21:15
      Порівняно з трилогією книжок, то серіал підкачав. Дуже багато дирок в сюжеті. Половину сюжету вирізали, розчавили, додумали, перекрутили. Але якщо брати серіал окремо від книги, то досить не погано. Хто не читав, то раджу прочитати!
    4. Lasska
      Lasska Новачок 5 червня 2023 00:03
      А мені серіал дуже сподобався!) Серій всього 8, тож говорити, наче він затягнутий не бачу причини. Те, що він нагадує "Чарівників" тільки плюс, бо той серіал мені теж дуже зайшов)) Габріель неймовірно харизматичний персонаж! Одним слово... з нетерпінням очікую 2 сезон!
    5. Гість Нана
      Гість Нана Гість 26 квітня 2023 23:06
      Серіал сподобався. Є затягнуті моменти, але прокрути ніхто не відміняв). Для свого жанру все досить і досить непогано. Якби було продовження - із задоволенням дивилася б.