Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Безсоромні

Безсоромні

Shameless
8.5
18+
    Дія розвивається в одному з найбідніших районів Чикаго навколо неблагополучної родини Галлагерів. Глава сімейства Френк Галлагер — хронічний алкоголік і дрібний шахрай, який безперервно проводить дні в спробах роздобути легкі гроші на випивку. Поки він потрапляє в різні неприємності, зовсім не приділяючи уваги своїм дітям, його старша дочка Фіона змушена взяти на себе опіку молодших братів і сестри — Ліпа, Ієна, Деббі, Карла і Ліама. Розраховуючи виключно на допомогу одне одного, Галлагери вчаться самостійного життя, дорослішають, вступають у романтичні стосунки та намагаються будь-що домогтися поставлених цілей.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Безсоромні» 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +4199 5381

    Відгуки (48)
    1. jerry
      jerry UASerials 8 травня 2024 19:34
      Ми замовили 10 сезон, а тим часом Цікава Ідея збирає кошти на переклад та озвучення 11 сезону: https://send.monobank.ua/jar/4acYbwMiDb
    2. Гість Олег
      Гість Олег Гість 15 вересня 2024 13:26
      Якби я мав два життя, одне я б прожив як Френк)
      ВІдмінна гра, коли викликає стільки емоцій, що хочеться іноді його замочити, а іноді підставити плече. Ну і це той випадок, коли перезняли набагато краще, ніж оригінал.

      [s]Шкода, що так вийшло з Фіоною і керівництвом серіалу, але вже як є. В останньому епізоді вона мала бути присутня, але через Ковід її не допустили до місця зйомки.[/s]
    3. Гість Андрій
      Гість Андрій Гість 6 серпня 2024 05:53
      Це найкращий сераіл в історії. Без перебільшень. Настільки відкрита проблема стосунків в родині та й взагалі стосунків. Родина понад усе, хто б не лажав - родина повинна розуміти і бути на твоїй стороні. Скільки проблем вони (герої серіалу) приносили один одному, всерівно залишались вірними та допомагали. Передивлюсь ще раз!
    4. Гість Оксана
      Гість Оксана Гість 4 липня 2024 20:42
      Гарний серіал! Про виборсування і видряпування з самого дна, про варіанти, про можливості для людей без грошей і освіти. І без отого, що хтось "раптом" став власником великого бізнесу. Заставляє подумати.
    5. Гість Юрій
      Гість Юрій Гість 26 червня 2024 17:51
      Дивлюсь вже четвертий сезон. На одному диханні. Серіал на дивовижу об'ємний: що за сюжетними лініями персонажів, що за неочікуваними поворотами сюжетів. Особлива подяка "Цікавій ідеї" за мінімум матюків. Бо зараз це якась пошесть. Все, дивлюсь далі. :)